Kickifestis

skvalpade matten i sig en halv i Lördags.... Sen blev hon himla lattjo , ska inte nämna alla detaljer här men hon har ett himla humör min matte och vilka ord hon kan!!
Sista nattkissningen åkte hon pulka på rumpan ner för en backe.. Tur att det var mörk så ingen såg oss. På Söndagen blev hon arg på grannen som spelade hög musik på ett konstigt språk.Han ser rolig ut, ibland har han på sig vit klänning fast han är en kille.

Nu vet vi iaf att man kan använda en golvmopp till mer än att torka golvet.. Man kan slå med skaftet i taket samtidigt som man skriker fula ord.

Resten av dagen så låg matten i soffan och var matt i, pälsen sa hon.... Vilken djävla päls????

Vi agerar äktenskapsmäklare

Så alla singel pinglor där ute eller om ni känner nån som vill ha en tvättäkta norrläning

Kika in här  http://fredriksokerfru.blogg.se/

Han är tillbaka

min snygging , min älskade, min Mikko.... Igår klev han in genom dörren igen. Jag tror att han är här för att stanna för gott nu!!

På kvällen så låg vi i soffan och myste med lite kalvsylta och pussar.

Livet är väl för häääääärligt!!!


Morr Morr

har varit här på besök.....

Här har det varit full rulle..... Jag har kommit på en ny kul grej , det är att krypa upp i soffan och linda mig som en orm runt mattens hals , alternativt trassla runt och sticka in mina klor i hennes revben. När matten började se lite väl ansträngd ut så utförde jag samma moment på morr morr..

Morr morr kommer aldrig någonsin skaffa någon mer hund efer den här upplevelsen påstår matten , men det gör ingert säger syrran desto mer kärlek till oss.

Men vi har varit på äventyr nästan varje dag.... Utom då det var stora shopping dagen , då fick vi då f*n stanna hemma. Sen trillade de in med massor av påsar , men ni ska inte tro att de köpt nått till oss!!! Matten har fått julklappar i förskott!! ORÄTTVIST!! Så morr morr om du läser det här så förväntar sig både jag och syrran hårda klappar på posten.

Och tänk på att jag kanske är gravid , så extra fint paket till mig..... Syrran klarar sig med ett tuggben!!

Matten

har köpt en matta.... Hon har länge mumlat om att hon vill ha en rund röd matta. Nu har hon tagit tag i det hela och köpt en.

Det ska firas sa syrran och lade en spya på den!!

Sen passade hon även på efter att väcka matten klockan 4 i morse , så kan jag meddela att syrran inte står så högt i kurs just nu....

Matten stapplade ut i knäkorta träningsbyxor , barfota i ett par gympadojjor och en stor jacka.... Ute på gården stod det en polisbuss... Och det traskade runt polis med spårhund..

Matten funderar fortfarande på vad polisen trodde när de såg henne och syrran!!

Nu är det vinter

i norrland..... Det vet jag!!! Ett säkert tecken på det är att matte tar fram syrrans valpar och drar på händerna. Syrran höll på att bryta ihop igår när matte tog fram dem. De har varit osynliga sen förra vintern , sist jag såg dem var när de var med till Happis på agilitytävlingarna.

Matten försökte förklara för syrran flera gånger att det minsann inte var några valpar utan vantar.... Syrran kämpade som en galning med att rädda de små liven.

Jag hoppas att om jag får valpar att matten ger fan i att stoppa händerna i dem!!

Och förresten så hoppas jag på att mina eventuella puppisar blir snyggre.


Shit shit shit

På Lördag ska min prins Mikko åka hem. Och i morse när vi vaknade så upptäckte vi att han inte såg ut som han brukade!!!

Vi vet inte hur vi ska förklara det här för Mikkos matte!!

Matten gissar på att han drabbats av något slags elakartat virus.... Som svininfluensan fast värre...

Så här ser han ut nuLexie influensan heter den visst.... Obotlig är den oxå , och tydligen väldigt smittsam för dem som inte har ordentligt immunförsvar...

Fast vi är övertygade om att Mikkos matte och husse kommer at älska honom iallafall!!


Mikko vid pennan

igen....

Jag måste verkligen stanna kvar här. I går hade vi tjejkväll. Efter att ha mumsat på royal canin och hemlagat potatismos så slog vi oss ner i soffan och tittade på Mamma Mia.

Vid varje sång så poppade vi upp och dansade och sjöng , Smillamatten tyckte att jag var en naturbegåvning på både sång och dans. Broadway here i come!!

Jag hoppas vi ska ha tjejkväll i dag igen!!

Mikko Gästbloggar

från Da Hood....

Har det bra här i stan... Blir uppassad och bortskämd , funderar skarpt på att stanna kvar permanenet. Härom kvällen så var jag och Smilla lite "wild and crazy" på kvällsprommisen så då passade vi på att ta en snabbis utanför en Laestadiankyrka. Smillas matte såg ut som om hon bara ville försvinna , men herre jisses vad kvider hon för... Jag gör ju bara det som förväntas av mig!!

Igår hade jag lite quality tajm med Smillas matte , vi var och åt tårta till frukost , vaktade en uteplats , sen blev jag borstad och piffad. På eftermiddagen så var vi och hälsade på Smillas familj..
Så nu måste jag väl räknas som en i familjen även om jag snällt fick sitta och vänta i bilen när söta Smilla var inne och hälsade på sin mamma och pappa....
Jag gissar att det beror på att Pappa Jarko hade en hagelbössa liggandes där inne. Måste nog göra henne till en ärbar kvinna först innan jag vågar ta steget fullt ut och säga hej till Gulmåra familjen!!

Innan vi tog kväll helt så satt jag i soffan och käkade äggnudlar , det var gott..... Kalvsylta är inte helt fel det heller...

Så sorry matte.. Jag stannar kvar här!!


RSS 2.0