Mikko vid pennan

igen....

Jag måste verkligen stanna kvar här. I går hade vi tjejkväll. Efter att ha mumsat på royal canin och hemlagat potatismos så slog vi oss ner i soffan och tittade på Mamma Mia.

Vid varje sång så poppade vi upp och dansade och sjöng , Smillamatten tyckte att jag var en naturbegåvning på både sång och dans. Broadway here i come!!

Jag hoppas vi ska ha tjejkväll i dag igen!!

Kommentarer
Postat av: Mikkos matte

Hmmm. Känns inte som om sista ordet är sagt i den här diskussionen....

2009-11-03 @ 14:07:27
Postat av: marie

Men Mikko det här duger ju inte det är dax att åka hem!!!!!!!!!!Mikko är ju faktisk min kille

Adåkka

2009-11-04 @ 08:55:51
URL: http://www.123minsida.se/lappkataklappens
Postat av: Molly

OPERATION RÄDDA MIN FARMin pappa har blivit kidnappad och bortförd mot min vilja. Och sånt här trams om äggnudlar, kalvsylta och tjejkvällar tror jag verkligen inte att han skrivit själv! Jag tror att det är den där Smilla, eller kanske Smillamatten, som försöker få oss att tro att Mikko inte vill komma hem.

Jag, som har vuxit upp med Mikko, sovit på hans rygg, ätit ur hans matskål, upptäckt världen och tillbringat fem dygn på en öde ö tillsammans med honom, kräver att få tillbaka min far!Hallå där ute, är det någon som vill hjälpa mej? Någon som ställer upp?

Kabby? Har inte vi ett gemensamt intresse i att få Mikko att lämna Smilla?2009-11-04 @ 09:51:14
Postat av: Malin

Äsch - jag tror Mikko är som alla andra karlar. Locka med en annan het brud så kommer han hem bums :Dps: tack för en underbart rolig blogg :)

2009-11-04 @ 10:24:56
URL: http://heffaklumpens.wordpress.com/
Postat av: Kabby

Klart jag vill hjälpa dig Molly!Som sagt Smilla, ser du nu hur han behandlar sin avkomma! Bara han fått sitt så struntar han i resten. Skicka hem honom för att ta hand om sin redan födda dotter.Han behöver komma bort från Norrlands eget fjollträsk och återvända till skogarna innan han börjar måla klorna och vaxa benen, eller är det det han vill tro?Du får komma ur vilken garderob du vill Mikko, bara du lämnar Smilla ifred och tar ditt ansvar!

2009-11-04 @ 10:39:51
URL: http://kabbysblog.blogspot.com/
Postat av: Kabby

Hmmm... Börjar nu fungera om inte jag haft fel hela tiden och det i själva verket är Mikko som är fara. Läser de tidigare inläggen och hitar lite oroväckande kodord, leastadiankyrkor, showdans mm. Kan det vara så att han har kommit till en sekt? Antingen hålls han fången av tokreligösa männsikor som försöker omvända honom eller så är det precis tvärtom, att satanisterna tvingar honom till syndigt leverne, ex kopulera framför kyrkor och ägna sig åt omanligt beteende medan de drogar honom i kalvsyltan och nudlarna? Tror nog att det är dags för Molly, Adåkka och Matten att boka in en avprogrammerare och det fort!

2009-11-04 @ 11:55:27
URL: http://kabbysblog.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0