Vi fara til Sahara.....

Skulle man kunna ha trott efter helgens bravader. Det som började så bra slutade som vanligt i nått kaosliknande tillstånd. Det är iofs rätt vanligt när vi är ute på äventyr.

Matten börjar bli mer och mer övertygad om att den här familjen ska ha häst och vagn.....

Men jag ska börja från början... På Lördagen var vi ute på äventyr , det som var en miss i planeringen var att matten inte fått med sig fika ut i det fina vädret. Så igår gjordes det ett nytt försök med kaffe , bullar och macka och så snask till oss.

Hade en jätte mysig fm ute vid Kallax. Valparna försökte dränka varann , och när inte de försökte så försökte jag..
Tillslut så var det iaf dax att börja dra sig hemåt , det var då det stora äventyret började.

För er som inte vet så är det väääääääldigt mycket sand i Luleå.... Där ska man inte köra med bil , det har nog hussen lärt sig nu. I går visste han inte det.

När vi skulle rulla iväg så kom vi ingenstans , matten satt lungt i framsätet och frågade om hon skulle putta på (Hon har gjort det förrut) Men icke , husse kunde själv. När husse hade kunnat själv ett bra tag så satt vi fast. Man såg nästan inte hjulet under all sand. Matten var på väg att dra fram kameran , men något i husses blick fick henne att låta bli. Hon klev snällt ut och försökte putta...

Som tur är så kryllar det av folk i skogen den här årstiden , så matten traskade iväg en bit och hittade ett fikasällskap som satt och njöt i solen. De hängde med bort och kollade på bilen och kom med smarta förslag till hussen som nu började bli röd i ansiktet. Dom tyckte han skulle backa bilen.. Det var det vi trodde han försökt med hela tiden!!?? Hussen började nu bli ännu mer rödare i trynet!!  Sen tyckte de att han skulle lägga saker under hjulet. Men det hade nog inte fått plats , för där under låg redan halva skogen i form av granris och nån övergiven planka!

Sen kom någon och ropade på "hjälpen" att deras hund var på rymmen... Svish så var de borta. Som tur var så hade det dykt upp ytterligare en hjälpare. Han och husse tänkte tydligen på samma sät för efter en stund var bilen loss och vi kunde åka hem. Vad har vi lärt oss av det här då???? Antagligen inte mycket alls!!

Hussen sa att det var ju egentligen dumt att fortsätta försöka komma loss , man skulle ju ha klivit ur direkt och stoppat skog under hjulet.... Nu undrar vi alla varför han inte gjorde det!!

Väl hemma så blev det middag , bengnagning och soffhäng....

Man blir lite trött av våra äventyr!!


 


När matten var liten

så fanns det en gubbe som lade sig i en låda för att demonstrera , där låg han i 3 månader....

När matten är stor så satte sig en cockerspaniel i en låda.... Där satt hon i ca 40 min tills matten tog fram ben.

Vi vet inte vad hon demonstrerade emot , tror mest hon ville flytta hemifrån...


Izze och Träskmonstret


What a man what a man.......

I går fixade maken hem ett 1:a pris i öppenklass spår!!!Grattsi från frugan och Björnligan!!!!

Soffhäng
Ingen vanlig dag idag.....

Det är Emmas födelsedag!!

GRATTIS!!!!


Hösthälsning


Miss Lizzy

har tydligen blivit kär i mig. Det var ju lite jobbigt , jag som är en stadgad kvinna och allt!!!

Men när hon gjort sig besvär att maila till mig så måste jag ju enda svara , men jag tror jag kom på en bra lösning på det hela.

Så här skrev hon.....


Date: Fri, 23 Jul 2010 10:14:52 -0700
From: cchikakiss@yahoo.com
Subject: Hello my dear
To: cchikakiss@yahoo.com

Hej min kära
Hur är livet där? Jag hoppas bra. Mitt namn är Miss Lizzy? Jag är en mycket trevlig ung tjej thats söker mitt allt.
 Jag är väldigt ärlig så pls vara ärliga mot mig. Im en lugn tjej som vill ha en nära relation, jag vill ha dig som min seriouse kärlek.
Bara svara för mig genom min privata e-postadress om du serious.
i letar efter äkta kärlek eftersom äkta kärlek doesnt slutet sann kärlek icke har ett lyckligt slut finns det bara en sak som varar längre än tid, och det är sant love.please
Skicka e-post till min e-rutan så att jag kan skicka min bild så kommer kan känna varje orther mycket väl tack.
Yours i kärlek Lizzy.Hello my dear
How is life over there?I hope fine. my name is Miss lizzy ? I am a very nice young girl thats looking for my everything.
I am very honest so pls be honest with me. Im a quiet girl that wants a close relationship,
I want to have you as my seriouse love. Only respond to me through my private email adress 
if you are serious.i am looking for true love  because true love doesnt end  true love doesnt have a happy ending there is only one thing that lasts longer than time,
 and that is true love.please send email to my email box so that i can send you my picture  so will can know each orther very well thanks.                  
Yours in love lizzy.

Och så här svarade jag.....

Hello dear Miss Lizzy
 
Life is very good over here. I am very nice to ,   i have to tell you that i am allready married. But my husband has two brothers that i can ask if they want to marry you. The name of the brothers is Azlan and Uljas.  Azlan is a real champion!!!!!! And Uljas is a sweetie!!
 
/Smilla
RSS 2.0