Inga cocacola glasbottnar

för mig inte..... Jag har syn som en örn. Det hade jag ju kunnat sagt själv om någon bara frågat!!

Häromdagen var vi på Hägnan och höstpromenerade

Syrran jag och matten vid någon slags lada!!Hussen var naturligtvis också med!

 


Men det var väl

det värsta.....

På Lördag ska jag till ögondoktorn... Jag börjar fundera om det är nått speciellt på G!!!!!!

Först knarkar de ner mig och kollar gångjärnen och nu ska de kolla synen??? Vad är de ute efter??? Jag kanske borde börja bli lite orolig??

/Smilla


Inget nytt på fronten

Jag tror vi har tagit en rejäl paus hemma hos oss. Mattens stora projket just nu är att logga in på SKK:s hemsida minst 5 gånger om dagen och sen trycka sitt lilla tryne mot skärmen och glo....

Och jag lovar och svär , igår såg det ut som hon tänkte ta husses cd-penna och börja skriva på skärmen. Undrar vad hussen hade sagt då??

Det blev ju ingen tävling i helgen , men det gör inte så mycket.. Vi gick hemma och mös istället. Vi tar tävlingspaus nu har vi bestämt , fast matte sa att vi har tills i morgon på oss och bestämma om vi ska fara till Jokkmokk i November eller inte. Kanske bara en dag sa hon... Jag tror nog att hon är lite sugen på att fixa vår sista pinne i agilityklassen...

Ja ja , vi får väl se vad den ambivalenta kärringen kommer fram till!!!

Nu ska jag gå och fisa under täcket....

/Smilla


Djur i nosen

har jag tydligen nu också....  Syrran med!! Inte nog med att man ska ramla ner i knarkträsket , nu ska man äta vita piller för att det flyttat in små djur i näsan.

Noskvalster sa matten och höll ett vit piller i näven.... Jag gissar på att hon försöker klura ut de mest elaka sätt att lura i oss medicinen.

I helgen ska vi vara lediga med matten.... Inget inplanerat då tävlingar i Ö-vik brann inne... Vi ska nog ligga i soffan , knapra piller och kolla på film

Smilla - Pillerknaprare


Ja inte faaan

var det nått uppåttjack man fick hos vetrinären...


Idag ska jag

tydligen få uppleva min första fylla. Gångjärnen ska kollas säger matten.... Bättre sent än aldrig. Tydligen har de haft planer på att droga mig flera gånger , men minnet på dem har varit som fiskpinnar men nu ska det tydligen bli ett jäkla party!!

Skulle ju ha åkt till Örnsköldsvik i helgen och tävlat , men det får man inte efter att ha knarkat säger matten.

Så vi blir kvar hemma och håller tassarna för de andra. Matten är väl kanske inte riktigt nöjd med det beslutet , men säger att det får bli som det blev.

I helgen hade vi tävlingar på vår klubb , jag gjorde min debut i Hoppklass 2. Och jisses vilken fin mur de fixat , jag blev så till mig så jag hoppade över den istället för att springa genom en en gammal tråkig ful tunnel!

Sen räjsade jag runt lite och kollade läget istället..... I agilityklassen ,  så passade jag på att räjsa lite också..... Matten bara skrattade och suckade!! Sen mumlade hon nått om lappfnatt!!

På Söndagen så blev matten fast i serveringen , så jag fick tävla hoppklassen med Catti. Husse brukar säga att det inte ser ut som Catti rör sig alls inne på banan när hon tävlar med min super snabba polare Calippo.  Så jag tänkte att det var väl bäst att ta det lungt så man inte chockade henne.... Så jag promenerade mest runt och sprang sakta sakta....

Sen i sista loppet fick jag springa med Elin.... Hon är duktig på att springa med lapphundar hon..... För hon är ju tanta Utus matte....

Min matte satt tydligen i ett tält och bara var nervös.... Hon skulle ha hållt sig i köket ihop med sina pajer tycker jag!!

Syrran var ju med som åskådare , men hon är ju inte som hon ska vara..... Hon sa att hussen satt och pratade i en svart låda!!

Hussen var ju speaker på vår tävling och syrran var helt övertygad om att han knölat in sig i den lilla svarta högtalaren.... Hon försökte kika in för att se honom , men sa att han måste gömt sig bra!!!

Nu ska jag gå och förbereda mig på på att bli hög.....

Tjing

Smilla -The Junkie


Full speed

är det......

I helgen är det agilitytävlingar på hemmaplan. Vi har tränat slalom och med matten på vänster sida. Det går nog bra för hon ser nöjd ut.

Annars sitter hon mest och mumlar maniskt om mat , kaffe och fika som ska säljas till helgen. Matten har häcken full just nu lixom!! Men det luktar gott hemma , matten bakar paj så det står härliga till!!

Husse puttrar runt ute på klubben och klipper gräsmattor , så att de t ska bli bra att springa på för små hundfötter!

Vi återkommer nog efter helgen igen..... För matten säger att just nu är gott om tid ,något som det är väldigt ont om. Undrar om hon kommer ha tid att springa runt med mig när vi ska tävla..... Eller jag kanske får göra det själv!?

Tjing!!
Mitt sommarlooooooov

Vi är usla på att uppdatera , men det är så mycket mycket annat som händer nu.....

Men vi slänger in lite bilder från vår semester....

Hussen räjsar med Oscar i Kohagen , syrran tyckte det var kul som faaaan!!Jag hälsade på min lilla Prinsessa DiiniesOch Yo-Yo som visade var det bästa ler dikena fanns!Vaktade huset....Och syrran höll koll på poolen..

Syrran tog en bira med farbror Conny

Och Lappe sa att han tyckte om mig innerst inne , han hade bara lite svårt att visa sin känslor öppet...Sen tänkte vi göra vuxna saker....Men vi ångrade oss och väntade på att hussen skulle bli klar med maten istället


 


RSS 2.0