Björnligan


Vårsol

Idag har vi haft det varmt och skönt... Matten rusade runt och tjoade om att det var 20 grader + på balkongen när solen sken som mest...

Och vi kunde vara ute länge länge länge utan att hon började gnälla om att hon frös!!
Då var årets premiär avklarad!!

Efter lång mammaledighet så var det dax att ge sig ut på agilitybanan igen....

Och vi fixade det galant matten och jag. Hade det inte varit för att hon var lite klantig så vi drog på oss 5 fel så hade vi fått sista pinnen och sen ett uppflytt till klass 2 ,men man kan väl inte begära för mycket av den där ringrostiga tanten!!!

Vi lyckades iaf knipa till oss en 2:a placering , känns faktiskt helt okej efter den långa vilan...

Teeny kom till ridhuset på studiebesök , hon hjälpte till i serveringen kollade så att det gick rätt till nere i ridhuset och studerade de som tävlade. När hon kom hem så rasade hon ihop i en hög och sov.....

Nu börjar vi planera för kommande happening... Ska iväg och hälsa på maken. Kottarna ser fram emot att få träffa pappsen och farmor... Morr morr kommer vi också få träffa. Najs!!!

Nu är det så där attans

kallt ute igen.... Som tur är så har kottarna vett att klä sig ordentligtDålig kondis

är nått som matten har....

Det fick vi svart på vitt ikväll....

Agilityträningen gick ju inte direkt som en dans för henne , ska bli intressant att se hur hon tänker reda ut det på Lördag när hon ska tävla.. Som vanligt så kommer jag få släpa runt på en bromskloss inne på banan!!

Gott godis fick jag iaf , Lilla Anna hade med sig kokt älgfilé!!! Precis vad en lapphunsmotor behöver för att starta. Det är ordningen på den tanten!!!

Tydligen hade det även blivit panik i bilen när hussen släppt av oss vid ridhuset. Björnligan trodde att matten och morsan blivit kidnappade av ondsinta aliens. Hussen hade visst haft ett jäkla problem med att lugna ner dem när de suttit och gapat om att han var tvungen att kontakta farsan , kungen eller FBI.

Lutar åt att vi ska ner till maken framöver.... Ska bli skönt att få lite avlastning med kidsen....

Matte är en feg mes.....

Jag ska rabies vaccineras!! Hon har fan tittat för mycket på skräckfilm!!

Hund med rabies


Hund utan rabies

Ett fenomen

Matten håller på att ragga sponserer till lite grejjer. De flesta svarar trevligt. Men idag så fick hon ett spydigt mailsvar.

Så nu kommer vi visst ALDRIG handla på Djurmagazinet i Boden något mer....

Och det är inte ens den tiden i månaden ännu ;)

/Smillot

RSS 2.0