GOTT NYTT ÅR


Alive and Kicking

Men mattejäkeln har inte laddat in mina fina bilder i datorn , jag ville ju visa upp mitt julfirande i bilder. Jag gissar på att kärringen inte riktigt vet hur man ska göra , det är därför hon förhalar det hela tiden!

På vägen hem stannade vi till i Sundsvall , den första hund jag såg var den där korkade Nemi....  Jag menar hallååååå , nu snackar vi IQ lägre än en fiskpinne! Men hon är rätt söt!!

Men plötsligt så öppnades en dörr och plötsligt så stod han där ,på andra sidan snödrivan... Min kabbypojke!!!

På kvällen håglade vi lite i smyg. Det gäller att göra det så Nemi inte såg , hon blev så himla avis hela tiden.

Matte påstår att jag och Kabby kommer bli en Romeo och Julia historia , "no happy ending" eller vad hon nu sa!

Eftersom vi tillbringat flera dagar på alla andra ställen så trodde jag att Kabbypojken och jag skulle få ha en romantisk weekend. Jag hade såååååååå fel!!

Sen vet jag inte hur romantiskt det är att ha Nemi i hasorna hela tiden. På morgonen snurrade det till rejält i skallen på henne , då kom hon på att de hade nattgäster . Då började hon berätta för hela lägenheten att det minsann fanns folk i vardagsrummet. Spånig brud!!  Fast vi hade rätt kul sen när vi var ute och lekte i skogen. Men det tog ju slut lika snabbt som det började. Plötsligt så satt jag och syrran bakom galler i bilen igen!

Men så fort matte fixa mina bilder så ska ni få se bilder på mig och min Romeo!!

Imorgon ska vi till Tant Helena och Pikke. Då ska det firas något har jag förstått. Pikke har fått en söt lillebror , jag undrar om han är lika pussvänlig som sin storebrorsa?


God damn it

julen är över!!

Ingen tomte och ingen jesus så långt ögat nådde. För ni ska ju inte tro att vi hundar fick följa med bort och frossa i julmat. Nähäää då , vi låg hemma hos morrmorr och tuggade på våra gnagisar. Lexie berättade läskiga historier så jag övervägde att kissa på granen.

När vi hade det som allra tråkigast kom de faktiskt hem en sväng och tog ut oss på långpromenad , man behöver tydligen gå på långpromenader när man ätit massor av julmat!!!!

Jag kan ju iofs berätta att Farbror H brukar ge oss en hel del julskinka efter frukost , och mkt smarrigt har trillat ner i våra matskålar!

Och vilka härliga promenader vi har haft , det är tur att de tvåbenata äter så mkt så att de måste gå så mkt ner!!

I morgon ska vi visst börja vår resa hem igen.....

I går när jag var ute på kvällsprommis så fick jag syn på min ena kille.... Pikke , f'n jag blev skit glad. Gissa om jag blev snopen sen när vi gick förbi och jag såg att han tappat snoppen!!!! Matten sa att det inte var Pikke,jag ska ta en ordentlig kik mellan bakbenen på honom i nyår!!

Ho Ho Ho

GOD JUL!!!!

Syrran är dum på riktigt , hon slängde sig i ett avloppsdike på julafton , hon luktade inte kardemumma precis!! Hon hade tur för tomten hade redan varit och lämnat gnagisar hos mormor , somliga har tur!!!

Nu ska julefriden och jesus snart komma hit hit oxå!!

God Jul
Önskar
Eder allra bästa Smilla (med bihang)


Snart kommer tomtef*n

Jag är inte orolig , jag har varit snäll hela året!!

Just nu är vi hos min "mormor" eller vad man ska kalla henne , hon verkar iaf inte vara lika luden som jag. Alltså , ni ska bara veta hur svårt det är att knappra på en laptop..... Ha ha  , jag är en lapp-top!!!

På tal om tomten  , vi såg honom idag, Han satt utanför en liten butik i samhälle , där jag nästan hörde banjomusik!! Han hade långt tomteskägg , grön jacka och drack folköl!! Jag kanske borde vara orolig??!!!

Jag lever och frodas , så nu vet ni!!!

Livet på landet

det är vad jag vill ha!!

Jisses vilken, resa vilken tripp!! I Torsdagsnatt när matten låg utslagen i soffan och snarkade som bäst , Lexie låg och drägglade i sin "puff" och själv så sov jag en riktigt prinsess sömn. DÅ.... Kom han uppfarandes mitt i natten.. Hussen alltså. Klockan var bara 2. Jag trodde matten skulle börja grina.

Innan någon egentligen visste vad som hände så satt vi snyggt inpackad bilen!

När vi åkt i ca 3 timmar och var i Umeå , så skrek matten hjärtskärande rakt ut.... Hon hade åkt ifrån den bästaste julklappen av dem alla. den som hon kämpat med att fixa under hösten. Så nu kommer "mormor G" bli utan en jätte fin julklapp. Vi har alla bestämt att det var husses fel , eftersom han väckte oss mitt i natten!!

Efter ytterligare några mil kom vi till Sundsvall , och där bor min kille Kabby. Jag slängdr mig mot burgallret och skrek att de skulle släppa ut mig , jag försökte verkligen allt jag kunde.. Men svish så hade vi lämnat Sundsvall och min darling bakom oss!! *ylar lite lesset*

Men tillslut var vi framme i Kohagen. där möttes vi av Lapptanten , Lappe och Mitzi. Lappe sa att han inte var så jätte kär i mig längre , men det gör inte så mkt , jag har ju Kabby nu.

På kvällen var det dax för lilljul, det var då vi alla plötsligt förstod att vi nog kommer få åka härifrån utan vår husse. Han och Lappehussen hade blivit väldigt närgånga mot varandra.


Men vi har det bra här , en egen liten stuga , gigantiskt tuggben
Dom har en tiger här oxå , syrran blev rätt så rädd och gömde sig bakom matte i soffan.

Nu ska jag ut och kissa på gräsmattan , det får man göra här!!

Tjing!

Min matte den levande

väckarklockan!!!

Imorse när hussen sov som bäst slet hon upp sovrumsdörren och rusade in i sovrummet!! Och inte nog med det hon rusade in sjungandes och dansades!  Hon sjöng Waterloo samtidigt som hon slet av hussen täcket och sen frågade vad hon skulle ställa hans väckarklockan på.

Hussen klev faktiskt upp och började dansa som Björn Gustavsson!!

Nu sitter han vid sin dator och mumlar konstiga saker som "666 the number of the beast" , det måste vara Lexie han menar.

När jag blir stor ska jag bli som min matte


Mamma Mia!!!

Jag är f*n i mig bosatt i Lustiga Huset alt. Spökhuset. Igår satt jag i godan ro i soffan och gosade med matte (hon är i behov av lite gos då och då)

När vi sitter i soffan så brukar vi oftast tittat på en film under tiden , avslappnat och mysigt. Men igår vet jag inte vad som hände med matte. Det började med att hon började vicka på huvudet i takt till musiken , sen började röra på sig och tillslut började hon sjunga.

Droppen var nog när hon for upp ur soffan och började dansa och sjunga jätte högt!! Och inte nog med det.... Hussen satt och sjöng han med , och om jag inte minns helt fel så tog han någr danssteg när han skulle gå ut på balkongen och röka!!

Herre Gud , räcker det inte med att jag ska dela hem med en överaktiv cocker?! Get a life!!

Shit!!!

Jag är risig i kistan!!! Det bådar inte gott inför jul! Nu ska jag vara hemma och kurera mig , jag fick säkert någon bacill när jag jobbade igår. Jäkla kontorsmiljöer!

Ska fluffa till pälsen oxå. På Fredag ska man ju träffa killen..... Lappe!!  Sen efter jul kommer jag ju få träffa min Darling sweetie darling Kabby också!! Då ska han få ge mig fina kottar och pinnar. Lexie får leka med hans korkade syrra!!!


Här käkar vi katter och

glor på tv.

Husse jobbar idag så vi har legat i soffan med matte och käkat lussekatter. det har snöat massor här , så nu är det så mkt snö så Lexie försvinner i den. Jag försökte gräva ner henne flera gånger men hon bara kommer tillbaka.

Det där hjulbordet matte och husse var på  , var nog allt annat än torrt!! Och ni skulle bara veta hur de stank när jag vaknade morgonen efter , Lexie tyckte det var helt ok.... Sa att det påminnde om aromen från en soptipp!

Syrran fastnade i en trimmer igår , så nu är hon helt avskalad , bada fick hon oxå göra. Jag lade mig i soffan och såg ut som om jag inte fanns eller som om jag aldrig existerat. Men jag klartade mig tack o lov. jag blev så glad så jag bet Lexie i örat!

Nu ska vi gå och dela på den sista kattjäveln!

Hjulbord

Matte och husse ska äta julbord ikväll. De säger att det ska bli jätte gott. Jag tycker ärligt att det låter lika torrt och tråkigt som vårt torrfoder!!

Partytricks!!

Ska dela med mig med ett av mina hetaste partytricks! Ni behöver bara två saker , sen kommer ni vara festens mittpunkt resten av kvällen!!

Det ni behöver är: 1 st cockerspaniel och 1 st rolig mössa!!

Häpp!!


Blondino Smilla back i da house!

Då var det dax för ett litet moderepotage igen. Snart ska vi åka ner till en av mina killar (Lappe). Hans matte är ett riktigt modelejon och trendskapare.

Lapptanten is the shit lixom!!

Kolla här så förstår ni vad jag menar!


Här ser man att hon har på sig en härligt soft outfit som även klarar av mindre vattenbad i bottenlösa sjöar.

Ett par härligt röda mjukisbyxor med matchande dyfläckar , till det ett icke vattentätt men dock insynsskyddat svart linne. Till det har hon haft på sig ett par ärtigt gröna fotriktiga gummomstövlar av hög kvalla!!

Som en extra touch har hon även en piffig orange signaljacka

Gissa om matten skrattade när hon fick höra om lapptantens test av klädernas vattensäkerhet!!

Kära Tomten!!

I år skulle det vara rätt så bra om du kunde ge 17 i att utse Lexie till julklappsansvarig. Jag tror faktiskt inte längre att det kan stämma det hon säger... Att alla presenter bara är hennes!!

p.s Jag hoppas att det bara är Jocke som är på din dödslista d.s

mvh

Din Smilla





Saisinko päänsärkypulveria?

Kan jag få huvudvärkspulvret?




Idag chillar vi bara!

Kippis!!!

Idag firar vi Finland!!



I morgon kräks vi!!!!

Ny familjemedlem

Igår flyttade Kabby & Nemis matte in hos oss. Hon hade med sig en väska , så jag tro att hon ska bo här föralltid nu!! Stackars Kabby och Nemi som blivit matte lösa!!


Jag ska ta hand om henne och lära henne allt jag kan. By the way så vet jag att hon inte är så bra på Rappakalja!!
Kabby , du kan få låna henne lite efter jul för då ska vi åka förbi och hälsa på dig!!

Husse rockar fett!!!

Har inget bättre för mig , så jag tar och hänger ut hussen i bloggen idag igen!!

Om ni undrar över den dåliga skärpan , så är det inte för att matten var onykter. Utan det är hussen som är aningens snabbare än sin egen skugga!!



Husse spelade luftgitarr med tant Helenas sopborste , vi andra dansade disco!!

Länk till Tant Helena http://pikke.se/

Det gäller att hänga med

Matten säger att ingen skickar mail till mig via hennes mail. Jag tror kärringen ljuger!! Jag ska minsann bevisa att skatan snott min post. I fortsättningen skickas beundrarmail hit  [email protected]

Monchichi var en populär leksak när matte var liten

Tyvärr så tycker jag inte att de varkar vara speciellt hållbara. Tänk så mycket skit det produceras!!

Redan de gamla romarna petade sina tänder med tandstickor.

Och jag tänker inte vara sämre!!

Julpynt ,sängar, kamelglykol , agility och vampyrer

Det är då inte lätt att vara hund i den här familjen!! Fredagen flöt på relativt lungt. Var på jobbet och slickade igen lite kuvert och sov under mattes skrivbord.

Men på Lördagsmorgonen så var det bara att studsa upp. Vi skulle till Piteå och hälsa på schäferflickorna med tillhörande bihang.

Väl framme så stack matte nästan direkt igen , så jag blev lämnad själv kvar med hussen , Lexie , schäferflickorna och ett litet barn som satt fastkopplad i datorn! (ibland lät det om henne)

Det var nu det jobbiga började. Husse slängde sig i soffan och jag slet med skruvmejsel för att få ner en våningssäng!! Sen när matte och Veronica (schäferflickornas matte) kom hem så tog husse cred för allt mitt jobb.

Mattarna vet jag inte vad de pysslat med. Veronia hade stoppat kameler i sin bil. De simmade tydligen runt i glykol!! Får man göra så??
 
Sen julpyntades det och fixades massor. Men jag vet inte om det räckte för tomten kom aldrig.  Mat skulle de naturligtvis peta i sig också... Tror ni att vi fick något?? Precis , inte den minstaste smula fick vi.

När de skulle äta så ropade schäfermatten högt: HEMMA HOS OSS LIGGER VI NER NÄR VI ÄTER!!!  Gissa om matten och hussen såg förvånde ut!! Jag blev lite orolig för att det höll på att bli ngt slags överslag , så jag gick och lade mig i hallen , säkrast att hålla sig undan lixom!!

Men vi hade en toppen bra dag.... När vi kom hem på kvällen så trodde jag att vi skulle gå och lägga oss , men icke! Då skulle matte titta på vampyrfilm , hon tittade på film så länge så husse somnade i soffan och det hann att bli ljust ute!! och då är klockan mkt eftersom vi bor i norrland. Hon var inte speciellt schysst heller , för när jag reste mig upp och skulle gå ut i hallen så var jag så trött så jag tog snedsteg och rasade ihop på golvet. Då skrattade kärringen!!

Som om det inte räckte med att helgen varit tillräckligt ansträngande så skulle vi iväg och träna agility vid 21 tiden ,ja ja ja jag hängde på för att vara snäll mot matten.

Nu hoppas jag att resten av veckan kommer att vara lugn , för så här kan man ju inte ha det varje dag! Någon som vet om det finns ngt fack man kan vända sig till ang icke utbetald lön????

RSS 2.0