2010

Ja det var året då det hände mycket och stora grejjer!!

Jag åkte på besök till Arvika , träffade en prins!!


Blev på smällen...


Förlovade mig...Sen plötsligt så ploppade de bara ut..... Björnligan!!!
Stora dottern tog sitt pick och pack och drog till Jukkasjärvi
Och där har vi har hört att hon trivs och mår bra !


Jag och familjen drog på semester , höll på att inte komma iväg för husses turbo ville inte leva längre...
Men iväg kom vi och semestern avslutades med ett sommarbröllop i Arvika


Resten av tiden har gått åt att uppfostra kottarna. Nu har jag dock lämnat över det mesta ansvaret till Matten och hussen..

Men jag tycker att jag lyckats bra... Izze äter tex grönsaker , att skålen sen råkar stå på soffbordet är en mindre bagatell..

Teeny är mer vild än tam.. Men matten sa ju att hon ville ha en hund med mycket motor. Förstår inte varför hon suckar så mycket nu!?

Jag önskar er alla ett Gott Slut och ett Gott Nytt År!!

Syrran hälsar att det är dax att dra på sig partyhattarna och skaka loss på de lurviga!!


Nu är glada julen slut slut slut.........

Och någon gran har vi inte som ska kastas ut!!!

Dagen innan jul så började det packas och fixas... Sen åkte vi in i bilen allihop. Jahapp , ut på äventyr igen!!

Jag som hade tänkt tillbringa julhelgen lite snyggt draperad i matte och husses säng. Men icke , det ska ut och flängas. Vi kom till en liten stuga där husse tänkte starta en mindre brand... Brandlarmet funkade iaf och husses utsågs till helgens eldvakt!!

När det väl blev julafton så var kottarna så uppe i varv över att de skulle få träffa tomten och få paket.... matten och hussen roade sig med att flytta runt på fula pappersfigurer på en pappkartong.. Matten kvittrade nått om att det var det roligaste spel hon visste när hon var liten.. Hon kan då fan inte haft några stora krav!!


Kottarna försökte hjälpa till och flytta på figurerna men då blev det ett jäkla liv!!


Vem som vann??? Matten naturligtvis!!!Kallt ute var det också.... Så kallat så att man fick ont i fötterna!!Så det var en himla tur att den där öppna spisen fanns.... Tyvärr så eldades det så himla mycket så tomten brann antagligen upp för vi såg inte röken av honom...

Istället så dök det upp en billig kopia.... Och nu snackar vi billig!!
Teeny blev lite orolig för hon har faktiskt inte varit den snällaste valpen so far.....Men alla fick paket... Och dom var goda!!!Sen när alla paket var öppna så svimmade de yngsta julfirarna.... De hade säkert stulit av glöggen!!

Nu är bara frågan om vad som händer till nyår?!

GOD JUL!!!

Hoppas att ni alla får en toppen härlig jul!!!


Minns ni filmen gremlings???

det gör matten.... Hussen missade den visst eller glömde bort bruksanvisningen av mogwaier.

Man får inte mata dem efter midnatt då kan det gå illa!!

Söta pälsiga saker.... Man ser en viss likhet!!

Sen gick något snett.....

Hussen började nattäta och matade antagligen grabben med en ostmacka efter tolvslaget!!

Det är sååååååååå kört för oss nu , för ni som sett filmen vet ju hur fel det gick när man inte följde bruksanvisningen.
varför har alla av manligt kön så djävla svårt att följa en bruksanvisning.. "Kan själv" är inte jämt den bästa lösningen.. Så det så....

Iaf gjorde man fel så såg de ut så här


Och precis en sån har vi hemma nu......Jag vill reklamera.....

My Guy!!!!


Vilket djävla hundliv!!!

Jag är sur , eller kanske mer förbannad.... Vilken jäkla familj man bor i!!!!

Det hela började med att syrran försvann iväg på kollo i onsdags , ja det var väl inget speciellt med det.. Kul för henne lixom. Kom lite rapportet om "leverpastejsmackefrosseri"

Men det som hände sen....... Jag är mållös!!!

Hussen,jag och kottarna skuttade in i bilen och for till Lilla Anna på Fredagen. Det var då det hemska inträffade , hussen och jag klev in på trimmet. Och där glömmer han mig!!! FATTA!! HAN GLÖMMER MIG!!!!

Och sen så SNOR ,STJÄL  Lilla Anna mig , en ren kidnappning!!! Ja , det var vad jag trodde.... Fick rätt snart veta att matte , husse och kottarna hade dragit till Arjeplog UTAN mig!!

Så Här fick jag traska runt i Luleå med döskalletrosor och 2 pudlar , vilken förnedring!!!

Nu har de kommit hem igen och ordningen är återställd... Kottarna har kvittrat om att de varit ute på äventyr med Mikko , han har visat dem hur man överlever i vildmarken genom att äta ren och älgskit!! Dom har varit vakthundar och försökt skrämma bort inkäktande hundar från gården , gick väl rätt bra tills dom hundarna lyckades avancera fram till ytterdörren. Men då hittade kottarna på annat istället....

De har blivit bortskämda med massor av god mat..

Matten har suttit och hängt i en badtunna med spidemanmössa och en GT (det är iofs inget jag är avis på), dom har ätit massor av god mat , hängt i grillkåtan och myst! Men så fruktansvärt orättvist livet är , hur kunde de bara lämna mig kvar???  Jag är ju "The Number One" i den här familjen.. Och som det inte är nog med att de struntade i mig den här helgen , när jag väl fick komma hem igen så blir jag placerad bakom galler , och inatt så fick jag och syrran sova i vardagsrummet!!

Matten mumlar nått om att min son tycker jag luktar för gott.... Det är väl förbannat klart att jag luktar gott , jag luktar jämt gott....

Men de ska få fan för det här..... Tro mig!!!

Kottarna har delat med sig av lite bilder från helgen.... Och eftersom jag inte är bitter så ska jag naturligtvis lägga in dem i MIN blogg!!
Korvmacks ätning inne i grillkåtan.... Det var sääääkert en otäck macka!!


Izze önskar sig en skoter i julklapp!!Nån utsiktsbild som matten tyckte var fin!!!

JA JA , DE SKA FÅ IGEN .....JAG SKA BAJJA PÅ DERAS JULKLAPPAR!!!!!

På tal om bajja så hörde jag att kottarna förvandlats till gödselspridare när de var i Arjeplog.. Ha ha ha , så går det när morsan inte får fälja med och håll koll på dem!!


Kronprinsessan


En liten bild....


RSS 2.0