I Fredagskväll

åkte matten ut till klubben för att träna agility. Eftersom jag ska ha vappisar så var hon tvungen att hitta ett nytt träningsobjekt.Låt mig få presentera Lilla Anna..... VOILA!!!

SPA

behandling blev det igår...... Var hos Tant Anna och blev piffad och fluffad. Hon kvittrade nått om att "matbaren" var ren och fräsch nu. Vet inte vad hon pratade om jag såg då 17 inte till någon mat någonstans.. Hon börjar nog bli senil den där Anna.

Verkar som om matten tror att det flyttat in fjärilar , humlor och kolibris i min mage... Hon påstår att det vibrerar där inne. Det är ju det jag sagt hela tiden , matten är helt nollad i skallen!

I helgen blir det ialla fall lungt och ro på min gata stan.... Matten ska ut och slita på klubben och hussen ska slava på kontoret.

Själv ska jag nog ligga och fisa och gnaga på tuggisar..

Mattes kompis Peter

tror att jag har en "Kickifestis" i magen....

Ja , vem vet...... Fler gissningar någon???


In space no one can hear you scream

sa hussen och smackade in en termometer i baken på mig..... Matten mumlade om normaltemp och antecknade frenetiskt i sitt lilla block!

Till helgen ska jag visst få en låda att sova i. Dumheter!! Sängen funkar bra för mig!! Jag menar en låda?? En Gudinna sover inte i en låda.. Låter som nått syrran skulle tycka vara lattjo!

Husse påstår att det rör sig i min mage ,måste ha ätit nått konstigt ute....  Matten spände ögonen i mig och väste fram..... Its alien, the 8th passenger.

Ärligt , jag bor med familjen som Gud glömde!!!!


Lexie är missnöjd


Vi tofflar

mest runt just nu....

Matten är ledig idag så vi tog en sväng i skogen på morgonen. Det var jobbigt.
 Nu ska matten städa och vi ska titta på känns mycket bättre!!!


Bittra mattor ,pimpelfiske, tunnbad

fjällröding , renkött och sol...  Det var lite av helgens äventyr.

Vi åkte till Arjeplog för att hälsa på Mikkofamiljen.. Mikko vågade inte vara hemma utan hade rymt till Piteå med ett lammkött!!!

I Arjeplog hade de en massa snö , det var bra när man skulle bajja!! Mattar och hussat låg och plaskade i ett stort badkar som stod utomhus!! Knäppskallar!!!

En av dagarna var det fiskepimpling på schemat , matten trodde inte att det var på riktigt först... Men nog 17 hade de massor av is i Arjeplog.

Det var nu under pimplingsäventyret som Mikkomatten drabbades av bitterhet... När Mikkohussen drog upp en aborre och inte hon. Jag tror faktiskt hon försökte krypa ner genom det lilla ishålet bara för att fånga en fisk. Och någon lydnad på firrarna hade de inte heller... Kom inte hur mycket hon än ropade på dem.När vi kom hem så var hon så bitter så hon började fiska upp ALLA fiskar de hade i akvariet.... Det är väl inget svårt??!!!! Bara vispa runt med hoven lixom!

Men vi har haft en toppen mysig helg.... Men nu får vi visst inte åka på några äventyr på länge , har nått med min mage att göra!!! Och jag och syrran fick med oss matlåda hem.... Röding det är grejjer för en en hundmage...Jag och syrran softar på ett renfäll......

Hijackad blogg av matten

Smilla är inte längre någon bloggdog...... Hon är en BLOBBdog!!!

Eftersom hon just nu ligger och jäser i sin puff så har matten kidnappat bloggen för att lägga in en bild på "Skönheten"

Enjoy!!P.s Panos ,d et kommer inte bli något bröllop förrens magen minskat i omfång , hon vägrar gifta sig när hon är fet D.s

/Skitmatten

Sorry Vickan Och Daniel

det blir ingen vigsel i Stor Kyrkan för er!!! Gift er borgligt vettja!!

Den är reserverad för de riktiga coola och tvättäkta blåblodiga!!
I går var

vi lediga med matten hela dagen...

Det började med fika hemma hos Tant Anna och pudlarna , där hittade jag ett attans smarrigt tuggis. Knaprade i mig det fort som 17 så inte min stalker Lilo skulle sno det ifrån mig..Hon trodde hon var osynlig när hon låg och tryckte i skohyllan.. Fåniga lilla valp!

Sen traskade vi i väg ut och gick till Annas jobb. Där visade det sig att syrran skulle få på sig sommarkostymen och badas.. Jisses vad hon grinade. Men hon fick ett tuggis som tröst när hon var färdig polerad.Det tappade hon på golvet så då åt jag upp det också...

Jag blev bara borstad och fick pedikyr!!

Sen blev det mer äventyr , men det märkte syrran och jag inte så mycket av för vi fick stanna i bilen. Men matten kom ut och var helt lyrisk efter att ha gosat med 8 svenska lappisbebber.... Hon luktade rätt gott iaf. Trodde vi skulle hem sen , men nej inte.. Då skulle jag ut ur bilen sen var inspektion av min mage och mina boobs.... Det har blivit ett jäkla intresse för dem sista tiden.

Och om det blev hemresa efter det?? Nej nej nej.... Då skulle vi hem till pudelAnna igen. Där norpade jag ett till tuggis och lyckades även blinka till mig en portion smarrigt valpfoder...

Ikväll ska vi hem till min gamla boyfriend Mikko , men han har tydligen stuckit hemifrån i helgen.... Får väl prata om  tjejiga grejjer med Molly istället...

Nu ska jag gå och äta......


Ärligt...

Jag känner mig lite fet!! Så nu vet ni det!!

PLÖTSLIGT EN DAG SÅ HÄNDER DET!!!!!!JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Jag säger JAAAAAAAAAAAAAAA (om någon nu missat det)

Min moster Emma

gnäller om för dålig uppdatering.... Jag ska nog uppdatera. Jag ska pressa matten på alla detaljer om "moster" , jag ska låna bilder från mattens fotogalleri. Jag ska  , jag ska , jag ska........ Inte snåla på krutet!!!!

Min tjatiga moster hittar ni här http://mirphusinha.blogg.se/   Och snart kommer hon få darra!!!!!

/Smilla - Evil Eye
Jag fixade egna

grillpinnar i helgen....Men det var nått fel på dem , det började inte växa några korvar på mina pinnar!Somliga klarar verkligen inte

av en helg med massor av friskluft!!!!Korvskogen

Det är grejjer det......

Det finns skogar och så finns det korvskogar. Korvskogarna är extra trevliga eftersom det växer korv på träden där. Idag hittade jag tom en halv grillkorv i bröd!!!!!!

Klara.... Fäääärdiga..... GÅÅÅÅÅÅÅ!!!!

Det gäller att verkligen smyga sig på korven  , så att den inte blir rädd och smiter..
I vissa fall så måste man även kamoflera sig för att komma tillräckligt nära..När krovjakten var klar så passade jag på att fixa frisyren lite innan jag lade mig till rätta för att sova...
Om Panos kommer och hälsar på mig någon gång så ska jag ta med honom till min korvskog!!

Nu ska jag sova middag!!

Mitt i ett äventyr.....

Grilldag stod på schemat...... Mysigt värre!! Ett problem uppstod dock. Vi bor i Norrland!!!!!

När vi kom fram till mysiga grillstället så gick det inte att köra in på den vägen.. Husse ryckte ut och agerade hjälte!!Detta kan bara hända i Norrland... Eller kanske i Sibiren och Antarktis också!! Hoppas hundarna där har en lika driftig husse som jag har!

Men vi hittade till slut en snöfri plats där de tvåbenta på skogsmulle vis kunde dra igång en brasa med tändvätska , sura grenar och kottar!! Riktiga scouter är de!!

Till slut lyckade de iaf fixa till lite ätbart.... Om vi fick smaka?? Det var jäkligt snålbjudet , men när de var mätta och ny rapade så fick vi tugga på några gamla korvskinn. Generöst!!

Idag ska vi ut på nya äventyr.... Hoppas på bättre korvlycka den här gången

/Smilla - The skogsmulle


Syrran har inte så stora krav


på vad som är roligt och festligt!!


Tråkig Onsdag....

Hade inget bättre för mig... Lade en spya i husses bil.. Förstår inte varför matte började jubla och göra vågen!!!

Ikväll ska matte på "Plask o lek" , undrar om hon ska packa ner gummiankan och simmringen?!


Inte bara syrran som kan gosa....


Uthängd på nätet.....

Matten är bra fräck hon

http://slk.nu/?p=58&a1=valpar&a2=visa&a3=309

Matten sa.....

Att idag är det en riktig mjukglass dag!! Jag undrar om den dagen även gäller hundar???

Syrran är faktiskt

mysexpert....


RSS 2.0