Syrran

är som ni vet inte riktigt som hon ska!!

I sommras när vi var i Kohagen så hittade hon en jätte fin damm...... Den skulle man helst inte bada i!! Syrran dök dock i och plockade upp allt fint pynt som låg och plaskade i dammen.

I dammen bodde det även 4 fiskar , dom plockade hon som tur var aldrig upp!!  Men några dagar efter att syrran åkt därifrån så började firrarna simma på rygg!!

Men för ett tag så upptäckte lapptanten att det kryllade av yngel i dammen , och nu har de fiskat upp 101 små fiskyngel... Från 4 firrar till 101 vilken grej!!

Tydligen så började den här firresorten slänga ägg omkring sig när de kände sig stressade , och alla gissar nu på att det är syrrans fel!!!
Syrran planerar redan nytt bad i dammen till nästa sommar.... Hur många nya yngel tror ni man får ut av 101 st fiskar???

Bild på de små sötnosarna finns här  http://lappan.blogg.se/

Men attans

vilken helg jag och matten har haft.

Förutom att jag missade två kontaktfält på första tävlingn i morse och att matten halkade till och sträckte sig lite i låret så hade det varit en toppen dag!!!

Vi har nu lyckats fixa vår sista pinne i Hoppklass 1 och även 1:a placering blev det och är numera uppflyttade i hoppklass 2.... Det är nog en mycket bra grej tror jag ,för matten tjoade och tryckte mig full med leverbiff!!

Tjohoo

Smilla -The wonder dog!!!

Ooooops

we did it again!!

1 pinne i hoppklass och en 2:a placering!!

På't igen imorgon sa matten!!!

Vi ligger i hårdträning

i helgen ska vi åka och tävla igen. Matten har gett sig den på att vi ska fixa en "pinne" till i agilityklassen innan säsongen är över.

Nu är det tuffa som tider som gäller... Matten påstår att mitt midjemått ökat lite under semestern , det kan jag väl aldrig tro....

I övrigt så händer det inte så mycket av intresse att berätta... Jag återkommer nog efter helgen med en uppdatering!!

Nospussar

/Smilla -the busy dog


 Så länge så kan ni få njuta av bilden på vår fina rosifett från Knotthoppet i Boden
SIMPLY THE BEEEEEEEEST!!!

Tårta till mig

min matte is the shit , hon vet vad jag vill ha på min födelsedag....... Plättårta med leverpastej , gojsighundmat och som extra piff en burk barnmat med lasage!!

Vilka fisar mina vänner  , vilka fisar!!!


Idag är ingen vanlig dag

för idag är det min fucking jäkla födelsedag!!! 4 år , nu är man stora tjejen.....


RSS 2.0