Lite bilder på snygga mig

Så här tyckte domaren:

Utmärkt typ och storlek . Mkt feminin. Korrekt hals och överlinje. Härligt huvud och uttryck. Bra vinklar , kropp och benstomme. Välburen svans. Inte i sin bästa päls idag. Rastypiskt temperament. Rastypiska sunda rörelser.

Ökl kv1 Kk1  Ck Btkl 2

Bambi is no more!!!

För husse körde på honom utanför Umeå igår!!

Men alla mår bra förutom bambi och lille bilen som gick sönder lite här och där.  Men hussen kan köra med den iaf och snart ska den till bildoktorn.

Just ja , glömde ju berätta att jag fick en fin glasgrej där det står "Årets Nybörjare 2008" på. Matte har lovat att ta kort på den och lägga in här i min blogg.

Annars så ler matten fortfarande med helta truten , hussen är fortfarande stolt  , syrran kom hem från sin kollovistelse idag och jag ligger på balkongen och saknar alla kompisar från helgen!

Förresten så finns det  film med min husse hos Kung Dino  http://jeanettesochdinosblogg.blogspot.com/
 
Och min lilla prinsessa Diinies har massor av fina bilder i sin blogg  http://diinies.doggyblogg.se/

On the road

again!!

Matten har ett fånigt leeende på läpparna.... Vi har haft en bra helg säger matten. Jag håller med. Jag har hånglat med Kabby , krånglat mig ut halsband och koppel och slängt mig över Kung Dino.
Hade inte alla tvåbeningar fångat mig så hade det antagligen varit på väg prinsar och prinsessor inom en snar framtid...

Men sen träffade jag en prinsessa.... Diines , min lilla hjärterdam! Matte säger att det är helt ok med partnerskap , vi ska nog slå våra påsar ihop... Fast jag tar nog med grabbarna på ett hörn iaf!

Vi har tävlat i agility , Lapphunds SM.. Jag gjorde ett litet ärevarv så alla som var där för att se mig verkligen fick en ordentligt titt!! En 9:de plats blev det iaf.

Idag var det utställning , det var lite surt att behöva ställas ut med min fula svans... Men attans det gick vägen iaf. Fast är man en naturlig skönhet så är man..

I Öppen klass så blev jag 1:A och i Bästa tikklass så slutade jag som 2:a.... Det blev ett CK sa matte , undrar om det går att äta??

När allt jippo var avklarat så gick vi till Furviksparken , där fick jag syn på en snygg Russel , han var så snyg så jag såg inte vart jag gick..... Pang sa det och jag smaskade rakt in en soptunna!!

Åerkommer med mer info imorgon , det är så svårt att skriva när man åker skakig bil!!Äventyr på G

Vi ska åka iväg på äventyr i morgon. Sent på natten ska vi åka sa husse.
Vi ska till Furuvik ,där finns det apor!
Och det roligaste av allt är att vi ska dela stuga med min kille Kabby , hans blåsta syrra ska vara där också... Men henne funderar vi på att skänka till aphuset som en ny attraktion "Finsk bimbo apa"

Matte ska på möte , dricka vin och grilla antagligen kommer hon börja sjunga och sen ramla av en stol. Sen var det visst agilitytävling också. Det kan ju bli kul , om matten är på G efter vinpimplandet förståss!!

På Söndagen ska jag och husse springa runt i en ring och vara snygga.... Ha ha ha , undrar just hur han tänkt  klara av det. Själv är man ju en naturligt skönhet.
Men jag tycker att det är rätt taskigt av dem att anmäla mig till en skönhetstävling när min svans förtillfället har tappat all underull!!  Vilken förnedring! Matten sa att när vi endå åkt så långt så kunde vi lika gärna göra bort oss i ringen både jag och husse!
KÄRRING!!!

Nu ska jag gå och göra lite pedikyr!

Matten säger

att det varit en kalas helg , och jag måste nog hålla med henne. Det har fröjd att se matten springa runt med vilt uppspärrade ögon och viftande armar. Hon har tränat på blindbyten , bakombyten och framförbyten , jag har mest hoppat och sprungit!!

Men igår vet jag inte vad som hände med matten , när vi körde en bana så fick hon tokfnatt och löpte iväg som om hon trodde att hon var minst "Florence Griffith Joyner" dock ngt blekare och rätt myyyyyyycket kraftigare!


Hon sprang ifrån mig!! Jäklars var grinig jag blev , jag lade i en extra växel och hann fram till henne just som hon antagligen tänkte kasta sig in i en tunnel!  För att verkligen visa att det här inte var ett ok beteende så nöp jag henne med framtänderna i hennes ena vad!

Mattens kompisar sa att det var synd att de inte hade någon filmkamera , vet inte om jag håller med.. Vilken förnedring bli ifrån sprungen av matten lixom. Jag tror hon får sluta stampa på den där crosstrainern nu!!

Måste säga att mattens motivationsgodis var toppen också!!! Alla hundar tyckte att matten luktade underbart. Kanske inte Sally på Lördagen , för hon var så mätt.... Hon är som syrran , ska äta upp allt på en gång. Men ett ½ kg  köttbullar och en tredjedels paket med grillkorv kanske var lite väl mycket!  Vilka äckliga fisar hon måste ha haft på natten!

På tal om syrran , hon var med på agility uppvisning i Lördags , hon och hussen skuttade runt  och nu är hon skitmallig för det!Tjooohooooo.... Fullfart!Jag och min polare Calippo.Hon är världsbäst på agility  , här ligger vi och snackar lite taktik!

Vi är på kurs......

Matte springer och jag sköter anteckningarna , kändes som den mest rättvisa fördelningen av arbete tycker jag!


Min matte måste

Älska mig överallt annat!!!

Det finns lukter som min matte inte tål , den ena är racerbajs a la väldigt lös och den andra är lever! I helgen ska vi gå på agilitykurs , för att jag ska känna mig extra motiverad så ska jag få något alldeles speciellet!!

Hon står verkligen och steker leverbiffar åt mig!!

Är inte det tvättäkta kärlek???Eller försöker hon muta mig???


Funderar

skarpt på att bli en sån bunnybrud
Kanske borde vaxa bikilinjen!!!????

Oooops i did it again!!


Det gick bara inte att motstå... Matten stod mest och mumlade något maniskt om att hussen skulle inte tycka att det här var min mest briljanta ide!!Hittade en annan trrevlig liten pöl att böka runt i!!!
Ni skulle bara veta vilka smarriga rötter man kan hitta när man gräver runt i pölarna

Jag är övertygad om att lerinpackning förstärker morrhåren ,och sen knastrar det rätt kul när man tuggar!!

Förnedring på hög nivå

utsattes jag och syrran för igår.

Vårt SPA-bad var tydligen inte tillräckligt fint , utan igår blev vi iväg transporterade till Matte och husses kompis Anna. Anna har ett hundtrim  http://palsbiten.se/   (finns bilder på både mig och syrran där från tidigare förnedringar) 
Där kan man råka ut för diverse kränkande handlingar. Fast man brukar faktiskt vara riktigt snygg när man åker där ifrån!

Husse slabbade iaf ner oss i badet och började med en grovrengöring , jag är övertygade om att hade han kunnat så hade han hellre slängt in oss på biltvätten!!


Norrländsk SPA upplevelse

Vi var på SPA i helgen också , avslutade det hela med en lerinpackning i trynet.. Matten sa att att jag inte var svrt med ljusa tecken längre , jag var bara svart!Pikke och Syrran i bubbelbadetMan måste skaka så all dy hamnar där den ska!Zimba var den som vispade om så vi fick rätt bubblorJag var rätt bra på att vispa jag med....Lerinpackad , nu är jag redo för årets utställningssäsong , skit samma att svansen ser ut som en piasava!

Vi har varit på nya

äventyr i helgen!!

En dag så grillade alla hussar och mattar.....Korv Pinnar!!!Smakade när de gått därifrån..... Överreklamerat. Man kunde ana en viss korvarom. Tror pinnarna måste komma från någon av de ställen där det växer korvträd som man stöter på ibland när man är ute!! Men just den pinnen jag hittade var nog inte mogen , antagligen därför ingen åt upp den!!


RSS 2.0