I går käkade

vi super smarriga köttben.

Idag bajjar vi som elefanter. Det är tydligen anledningen till att vi inte får såna ben så ofta sa matte. Vi passade även på att kräkas i sängen , mest på husss sida.... Det var syrrans ide!

Nu ska vi tydligen gå på diet!! Why?? Jag har redan en snygg midja!

Höjden av lathet

det är när hussen tar bilen ner till Ica...... Det är cirkus 100 m dit. Det är vad matten säger iaf. Vi fyrbenta håller bara tyst , risken är stor att husse drar in på vår mat.

Tjejdag och fasansfulla upptäckter

Idag är det bara vi brudar som hänger här hemma..... Matten är ledig , vi tofflar runt och gör inte så mkt. Maten har iofs varit och lekt lite med tvättmaskinen.

Och just det här med tvättmaskinen ororar mig lite. De stoppar in saker som de sen påstår kommer ut och är rena. Det är ju bara en tidsfråga innan jag och syrran åker in där. Sen bruikar matten skälla på hussen och säga att han krymper hennes kläder.

Och hur kul skulle det vara att komma ut som en liten jäkla minihund!!!???

Men tillbaka till tvättmaskinen igen.... Jag har ju skrivit tidigare att jag upptäckt ngt med husse och matte och att jag hade fotobevis på det.

Otäcka och konstiga saker händer inne i badrummet med tvättmaskinen. Hussen och matten är nog inte de som de utger sig för att vara. I am afraid... Very afraid.... Syrran säger att det inte är någon fara , men hon är antagligen mutad med rester av pizzan från igår.

Var inne och kollade läget för några dagar sen , brukar alltid hitta någon övergiven strumpa jag kan sno och gömma på ett bra ställe... Matten är så söt när hon har omaka strumpor på sina små fötter.

Till min fasa fick jag se det här!!


Nu vet jag varför det inte är så många pippisar vid vårt fågelbord!!!!

Ska straxt gå och kolla vad som snurrar i tvättmaskinen idag!

I dag

fyller Lappistanten år. Lappistanten är en av våra allra bästa vänner. Jag är helt övertygad om att hon fullkomligt älskar mig för hon blir alldeles larvig i ögonen när jag hälsar  på där.

Hon har alltid fickorna proppfulla med karameller , en attas bra tant är vad hon är!!!
Hon är rätt rolig också , det var ju hon som badade med alla kläder på i en bottenlös sjö och sen susade hem på en fyrhjuling som henns dotter körde. När matten fick höra talas om det så skrattade hon så vi trodde att hon skulle dö på riktigt!

Mer om lapptantens bad finns under kategorin Mode... Där finns det t.o.m. en bild från badandet!!

En gång ringde hon till hussen och låssades att hon skulle sälja tvål , han gick på det stenhårt och berättade glatt om vilka tvålar han använde just då!! Tänk att han har sån koll.. Inte illa!

En sommar så satt matten och lapptanten i varsinn stol vid vägkanten och hade snigelbingo , det var en upplevelse. De samlade ihop alla mördarsniglar de kunde hitta. La dom ute på vägen där alla bilarna kör jätte fort fast de inte får. Sen skrek de BINGO varje gång en snigel "splattade" , när de inte skrek bingo så satt de och pimplade öl och cider. Dom är nog inte kloka på en fläck.


Vi Chillar

lite nuförtiden..... Matten kommer hem från jobbet med fradga i mungiporna och vilt rullande ögon!! Vi börjar tro att hon fått rabies eller kanske galna kosjukan! Man vet inte så noga!

Husse säger att matte har lite mycket på jobbet just nu! Jag och syrran är snälla som små lammungar , vi vill ju inte driva tanten till större galenskap......  Så nu tänker vi lägga vår energi på hussen istället. Syrran funderar på att lägga en spya på hans kudde.

Kvällarna tillbringas mest i soffan med skumsvampar i hela munnen , så det är nog faktiskt helt ok att matten är lite väck i kolan förtillfället.

Nu ska jag gå och tugga på husses dosa till det mobila bredbandet!


Attans

vad vi har sovit i helgen!!!!  Mest tror jag det beror på att vi alla har legat utslagna av de gaser som läcker ut från husses bakdel.  Matten säger att hussen mest troligen håller på att ruttna inifrån!!

Igår var syrran med och tränade agility i ridhuset , hon hade dock missuppfattat det hela lite och trodde att hon var på restaurang med uppduktat smörgåsbord.... Jag tycker att hästskit är äckligt!! 

Matten var iaf effektiv igår och jag fick henne att köra tre banor , hon börjar få lite ordning på motoriken (tillskillnad från hussen) Syrran fick också skutta över lite hinder , hon var helt slut när vi kom hem och svimmade nästan...

Jag har också gjort en skrämmande upptäckt ang. min husse och matte..... Jag återkommer till det när jag har framkallat fotobevisen!!

Tjing

Misshandel

vrålade syrran igår när vi var och fick spruta i nacken!! Jäkla trams , jag kände inte ett dugg. Hon är så jäkla känslig min syrra men hon har en mkt hög och fin röst!!!

Give me som peace......

Nu är det visst dax igen. Matten satt och glodde in i datorn och mumlade maniskt. Årets tävlingssäsong ska planeras , det ska pysslas och fixas för att stämma överrens med mattens och hussens jobb.

Men jag måste lämna in en överklagan , det är då f*n ingen som har frågat mig om jag har tid och lust!! Lugnar de inte ner sig så kommer jag helt klart utsätta matten för en repris av det som hände i Umeå förra året.

Det var då jag istället rusade in i sekritariattälet och hälsade på speakern för att sen svisha vidare och säga hej till domaren.

Matten såg helt vild ut i blicken först för att sen övergå till ngt mer uppgivet , för att inte knäcka henne helt så traskade jag ju runt agilitybanan i promenadfart så att hon skulle hänga med.

På bilden nedan ser ni panikslagen matte som precis insett att jag tänker springa åt helt andra hållet!!


Det gäller att se till att de aldrig kan vara helt säkra på vad som kommer hända!!

När jag var liten

och nu inflyttad i familjen så sa min husse högt , tydligt och med stora bokstäver..... INGA HUNDAR I SÄNGEN!!

När matten en morgon kom in i sovrummet så såg det ut så här


Och jag kan då f*n svära på bibeln att jag var på tok för liten för att kliva upp i sängen själv!!

Inte den skarpaste kniven i lådan

Det kan man inte säga om min syrra. Hon är för f*n smartae än de flesta. I lördags efter att hon hade varit på sjukhuset och fått reda på att hon inte alls behöver glosphögon , så köpte matten en stor påse med höron till oss..... Inte för att vi hör sämre än vanligt alltså!

Vi fick varsitt redan på lördagen , sen plockades påsen bort. Igår upptäckte matte syrrans hemlis och i morse så förstod hon ännu mer.

Syrran lyckades nämligen hitta det hemliga gömstället , så hon har varit där och hämtat höron sen i Lördagskväll tror jag. Men igår så hörde matten att hon pysslade med ngt. Men syrran är inte dum , hon lyckades suga in ett helt höra i munnen och se oskyldig ut.

I morse hittade matten påsen på ett helt nytt ställe , så nu är det slut på det roliga. Sen i lördags har det tydligen försvunnit 6 st höron. Kanske att jag har tuggat i mig något om jag tänker efter.


Ingen rast ingen ro

Jaha , då var det slut på de lugna och fridfulla dagarna. Igår släpade mattejäkeln med mig till ett nytt ridhus , nu är det visst dax att studsa över hinder igen. Jag är rätt bra på det.Men ibland måste man jävlas med matten , det får ju lixom inte gå bra hela tiden. Det kan inte vara bra för hennes självförtroende , så jag kör med taktiken att  först lyfter jag lixom upp henne , sen när hon börjar se för kaxig ut så sänker jag henne..... Attans vad kul det är!!

Sen var det ju extra kul att ALLA verkligen blev glada över att se MIG!!!! Fast iofs vem blir inte det!!

När vi tränat klart skulle matte hämta syrran , det gick inte så bra... För hon och hussen hade kört fast i skogen! Orutinerat tycker jag!

Väl hemma igen så blev jag slängd i badkaret  , det var ngt om allergiskt husse och extremt skitig hund.

Hur det kommer sig att syrran inte åkte i plurret vet jag inte , hon brukar då vara skitigast iaf. Sen somnade jag i soffan i rent chocktillstånd.

Syrran slapp glosphögon  , hon säger att hon ser som en örn och har gjort hela tiden. Hon har bara skojjats lite grann. Hon har riktigt humor min syrra!!

Nu ska jag nog gå och meditera lite i mattes säng!


When the working day is done,Oh,girls

They wanna have fu-un,
Oh,girls,
Just wanna have fun....

I wanna be the one to walk in the sun.
Oh,girls,
They wanna have fu-un.
Oh,girls,
Just wanna have
That's all they really want.....
Some fun....
Åh Husse the Rocker, e nu idolen - alla följer dina spår

Åh Husse the Rocker, e nu symbolen för dom unga....

Din stil, din egen profil, i 180 du gör vad du vill
Ja dom ville göra dig till, smått kriminell, ja till en imbecill
Men vi vet nog vad det är, för vi vill ju framåt, och dom står ju still
Men nu får dom se, Husse boy

Åh Husse  the Rocker, e nu idolen - alla följer dina spår
Åh Husse the Rocker, e nu symbolen för dom unga.....    (Smillas fria tolkning av Uggla)Lexie följer i husses spår....

Husses World, Kims World It's Party Time, It's Excellent

Chicks Go mental when they walk down the street
Cause it's Husse and Kim they want to meet.
We're down in the basement playing with our toys,
and if you do not like it you're a sphincter boy.We might crawl, we might get in a rut
Yeah right, monkeys might fly out of our butts
The right to party is a battle we have fought
But we'll surrender and go Amish... not!

Husses World, WKims World
It's party time, excellent 
Husses World, Kims World
It's party time, excellent

Florence

ska till optikern och kolla synen på lördag. Jag tror att hon kommer bli snygg som f*n glosphögon!

Förresten får jag inte kalla henne Florence längre , hon har slängt sjuksköterske uniformen åt h-vete sen matten blev frisk.


Instängd

Nu får matten snart ta och bestämma sig för hur hon ska ha det!! Hund i sovrum eller hund utanför sovrum.

Igår hade jag tassat in i sovrummet , fluffat kuddar och rättat till täcken. När jag knölat ner mig i hela härligen och dimmat iväg mot John Blund landet hörde jag plötsligt mattes röst ljuda genom de fluffiga små molnen.

Hörde direkt att det var "kom hit lilla söta lapphunden så ska du få något smarrigt rösten" Så jag var inte sen att slänga mig ur bingen och rusa mot vardagsrummet... Men det tog stopp...TVÄRSTOPP!!

Någon (läs matten) hade stängt dörren till sovrummet!! Hussen började och ropa nu. jag tog sats och slängde mig mot dörren , jag försökte bryta upp den , jag försökte gräva mig under...... Tillslut så dök hussejäveln upp och upptäckte min situation!

Ja ja , matten är förlåten  , köttet var gott!!! Trist bara att hon skulle ruffsa om i pälsen på mig  , pussa och larva massor med mig... Lägger hon inte ner det hela så kommer jag f*n berätta om när de glömde bort mig en hel natt!!

Utestängd

Jäkla matte!! Inatt fick jag inte sova i sängen , jag blev f*n förpassad till hallen. Matten påstod att jag stökade runt och störde. Innan jag ens fattade vad som hände så satt jag och stirrade in i en stängd dörr!!

Himla otrevligt tycker jag. I morde tänkte jag ignorera kärringen totalt , men jag var tvungen och tassa bort till henne och kolla läget. No hard feelings!!

Nu ska jag gå och mysa ner mig i mattes säng!


Tyngdlagen är ur

balans , rädda sig den som kan!!!!

Matten har återuppstått från influensan och givit sig av till jobbet!! Dock tror vi inte att det var en så bra ide egentligen  , men det är inte så lätt att få fram sina åsikter i det här huset just nu. Både jag och min hårt arbetande väninna Florence försökte berätta för henne i morse när hon steg ur sängen med feberruffsigt hår , blodsprängda ögon , orakade ben och en andedräkt  som kunde ha väkt husse eller som Florence sa "Worth dying for"

Men som sagt vi hade ingen talan , vi skulle tydligen bara sluta svansa runt och gå och lägga oss ögonaböj! Och efter det utbrottet hon fick igår så var det säkrast att lyda.

Hon pratade med morrmorr i feletonen , då våra nya grannar bestämde sig för att det var dax att börja borra i väggen igen , det hade de visst bestämt sig för att de skulle göra hela dagen tydligen, För de hade börjat tidigt på morgonen sen höll de på så med lite pauser av olika längder hela dagen. Matten såg mer och mer ansträngd ut

Men då grannarna började borra i väggen igen så brast det för matten. Hon sa massor av ord som jag inte visste att hon kunde , och jag visste inte att hon kunde säga dom orden så snabbt heller. Det visste inte hussen heller , han satt och gapade som en guldfisk i soffan.

Det matten sa ska jag inte nämna här , jag tror att det skulle räknas som hets mot folkgrupp!! Men jag är mkt övertygad om att det lär dröjja länge länge innan det serveras Tom Kha Gai och liknande rätter hos oss igen.... Hon är rätt långsint min matte.

Jäklarns

jag knäckte matte en gång för mycket!! INFLUENSA säger matte och kryper runt i lägenheten och ser svår ut!! Men jag vet nog att det var jag som fixade det.

Tyvärr föll hussen på samma knäckning , han ser svårare ut än matten by the way! Just nu är det inte kul att vara hund i vår familj. Det är snabba rastningar som gäller  , inget bus och lek. Matten ligger i en snödriva och kvider medans snön smälter under henne. Tur att hon inte ska till antarktis , då skulle världsordningen vara i stor fara.

Jag ska bli en snäll hundjäkel!! För det här var inget kul!

/Smilla the destroyer

Hur man bryter ner sin matte

till små jäkla moleyler av vansinnighet!!

Börja med att förvandla sista kvällspromenaden till en orgie av löst bajjande , redan här kommer hon börja fundera på hur nattsömnen kommer att bli.

Flämta lite i hennes ansikte precis när hon håller på att somna , när hon reser sig upp redo att kasta på sig närmaste klädtrasa , ge henne en puss på näsan och lägg dig ner och sov.

När det är lite drygt 2.5 timma kvar tills hennes väckarklocka ringer , studsa upp och pussa henne i ansiktet passa på att flämta lite samtidigt som du börjar trampa runt runt runt.

Nu är hon garanterat på väg ut genom sovrumsdörren för att närma sig ytterdörren.............  Det är nu som du snabbt ska kasta dig upp i sängen och rulla ihop dig på den varma kudden. Sucka lite lägg dig tillrätta och njut!!

Involvera gärna andra hundar i hushållet ,för en mer djupgående effekt. Matten gav upp , sa fula ord tog sin kudde och stapplade mot soffan..... Det var nu jag sa till Lexie att matten fixade mat  , varvid den alltid hungriga systern vaknade till liv ordentligt. Det gjorde även hussen men inte så mkt. Han stapplade upp och vinglade ut och gjorde ifrån sig , sen tände han en illaluktande skitpinne.

När han sen stapplade mot korgen igen så lämnade han naturligtvis kvar den hungriga hunden hos matte , vilket innebär att den hungriga hunden naturligtvis väcker den sovande matten och frågar vart frukosten är!!

Voila..... Matten kommer ha en underbart pigg dag på jobbet!!

"Kicki Festis"

När vi var hos Kabbypojken så drack Lexie för mycket ur "Kicki Festisen"  , hon har sagt att hon aldrig mer ska dricka så mkt glögg igen!


Matten

har fortfarande inte klurat ut hur man ska få bilderna från kameran och sen in i datorn. Kan inte påstå att hon verkar ha ansträngt sig så mkt heller. Mitt hopp hänger nu på hussen..... Så jag kan väl lika gärna ge upp!!

För att försöka få matten att förstå att det här är viktigt så har jag , vomerat upp en rätt stor hög med små pinnar , flis , gräs och löv. I HENNES SÄNG alldeles brevid huvudkudden!!!!!  Hon muttrade ngt ohörbart ,och jag gissar på att jag inte vill veta vad hon sa heller.

Nästa taktik var att bli så söt och mysig som bara en lapptuss kan...... Funkade inte heller , hon började bara prata med larvig röst och pussa mig på nosen.

Nu ska jag gå ut och se om Kabbypojken kommer föbijoggandes snart!

RSS 2.0