I helgen ska jag på roadtrip....

Gissar att jag ska till Blåkulla!!

Eller kanske inte , för matten ska ju inte med... Det är hussen och jag som ska flaxa iväg. SHIT !!!!!!!! Då ska vi nog till ett jäkligt varmt ställe!!

Syrran igen då.....

Alla kakor är inte i burken , Hissen går inte enda upp , Hjulet snurrar men hamstern är död.....  Jag tror att jag och Kabby har det rätt lika gällande våra kära systrar!

Så mycket jobb och slit för att få tag i några ynka smulor i botten av påsen , varför ens anstränga sig när det fanns en hel skål full med smarriga , krispiga och spröda små chipsisar...

Det enda man behöver göra är att sätta sig och stirra på hussen och se söt ut!! Kanske att man ska överväga och bita matten som sitter och väser "Geee henne inget hon är på diet"

När man ska bajja

så ska man se till at man inte hamnar i en mindre lavin.

Igår så hittade jag den mest perfekta snödrivan för att uträtta Nr2!! Hoppade högst upp,trampade upp en fin grop , snurrade runt trehundrasextielva gånger och satt mig tillrätta.

Men plötsligt försvann all snö under mig och jag åkte rutshkana ner för snödrivan. Enligt matten hade hon aldrig sett mig se så förvånad ut!!

Tro fan det , när marken försvinner under röven!!

Syrran gjorde en myshög

i sängen....Den var nog skön , för matten svimmade omkull med huvudet på syrrans rumpa....

Måste varit en svår chock för henne igår... Nu går hon mest runt och mumlar om vaselin och gummisnoddar!!

Det blir ingen agilitytävling för mig i helgen

Matten har stekt plättar i onödan!!

Men jag kom på att jag skulle börja löpa istället..... Mycket roligare!!


Det gäller att stampa med tassen

och visa vart skåpet ska stå!!!

Matten har jag bra pli på.... I helgen är det agilitytävlingar , då måste man ha med sig smarrigt godis. Det godaste som finns är leverplättar!!

Matten ulkar och tårkar tårar , men steker dem åt mig endå..... Skulle tippa på att jag faktiskt kan köra upp henne i elitlydnaden den här säsongen!!!

Om man vill att ens matte eller husse ska göra såna här plättar så kommer det ett ungefärligt recept här:

1 dl mjölk
1 ägg
lite mjöl
och en halvförpackning leverbiffs smet


Vispa ihop och stek.....

Sen lovar jag att ni kommer få racerfart under tassarna!!!

FULL FAAAAAAAART!!!!Matten pustar och ser lite svår ut..... Det är tydligen något med att det finns så mycket att göra men för lite lediga helger!! Hur svårt kan det vara , det är väl bara att peta in en extra Lördag och Söndag där man tycker att det passar?! Varför göra det svårare än vad det är???

Passade på att

posera lite för mina fans i helgen...


Syrran har en riktigt

GLAPPKÄFT!!!!!!!
Det var ett tag sen

men nu är det dax igen......

Vi hänger ut hussen....Kan man inte knipa käft så åker munkorgen på.....

Myyyyyyyyyyyyyyyyys

Matten har bunkrat tuggisar till oss , smarriga saker med smak och lamm och bacon!! Men eftersom syrran snor och hamstar ätbara saker så ligger de högt upp på en hylla.

Men jisses vad gott de luktar.... När vi kom hem från agilitytävlingen så fick jag ett..För det hade kärringen loooovat!!Sen åt syrran upp det......

Tävlingen då , hur gick det där..... det ville ni kanske bra gärna veta!?

Jag kom dit taggad som få , maten påstår att jag studsade ut ur bilen som en studsboll och sen studsade jag hela vägen in i ridhuset...

Matten kom hasandes efter en koppellängd bakom mig , väsandes och hostandes.... Man skulle kunna säga att hon var i ett ganska uselt skick!!

Men hon skärpte till sig tillsult!!

Själva tävlandet gav väl inget lysande resultat , för jag lyckades hopp ett hinder åt fel håll , matten får skylla sig själv när hon står i vägen för racertussen.... I går lekte jag att jag var en mini bc igen!!

Men jag hade ett slalom som skulle gjort Stenmakr grön av avund....... Lite iaf!!


En fundilering ang. skruvar.....

Min husse och Gaijas husse har skruvar i byxfickorna , det är för att de ska kunna skruva dit en ny om de av en händelse skulle tappa en av de skruvar de redan har.... Det är rätt smart!!

Idag träffade vi en annan husse , han hade inga skruvar i fickorna alls..... Det måste alltså betyda att det är helt tomt inne i hans huvud , så därför behöver han inga reservskruvar eftersom det är tomt och det alltså inte finns nått som måste skruvas fast!?


SPA-Dag sa matten

och log med hela trynet!!

Lovely tänkte jag och såg bubbelvatten , smarrigakex och annat tilltugg blixtra förbi i min skalle.... Ack så fel man kan ha!! Lita ALDRIG på en matte som ler!!!

Du grymma förnedring!!Men om ni undrar så blir jag inte SPA:ad i diskmedel , det är nått lyxigt Jojobashampoo , alltid någon tröst!!!

Sen ska man torkas....

Och vad ni än gör, om ni kommer råka ut för samma sak.... Räck INTE ut tungan åt SPA-tanten!!För då kan ni räkna med att de kommer försöka gnugga den också!!

Sen skulle det borstas och fönas...... Ingen ide att svära var och skrika fula ord , inget hjälpte!

Men nu är man en helt ny brud , med fluffig päls.... Stinker som en mindre bordell!!

Syrran klarade sig inte heller.....  Trots att hon skrek som en gris hela tiden!!Hon försökte t.o.m. låssas vara packad för att slippa.... Men icke , det funkar att spela teater för en matte med SPA leende på läpparna!!


Vi tofflar mest omkring just nu

Inte mycket som händer.... Jo häromdagen fick vi fiskbullar , det var kul.. Matten såg ut som hon skulle kräkas!!! Mmmmm , fiskbullar i hummersås , det är kalas för lilla magen det!!

Och sen ska man tänka på, att om man springer fort fort fort fort...... Så gäller det att bromsa i tid , annars kan man krocka med en snödriva och få bli alldeles snöig i höronen!!

Men annars så händer det inte så mkt just nu , så vi fortsätter att toffla på ett tag till!!


Söta som socker sa matten

och kom hem med perforerade händer och fötter!!!


Tuff brudi lyxförpackning!!!

Om man står högst upp i en snödriva och får för sig att rulla nerför den , så ska man ha mycket klart för sig att det kommer att gå djävligt fort nedför!!!

När matten fyller år får hon fina saker

Förra året fick hon en ullhund som var en kopia av mig!!

Och i år så fick hon tavlor av Lilla Anna , som hon målat alldeles själv det lilla livet..... De är toppen fina!!! Fast vad kan det annars bli med såna modeller!!!????Tack tant Anna för de fina tavlorna som du gav matten!!!!


Grattis matten

Må ditt huvud fyllas av gråa hårstrån

Mhv
/Smilla och Syrran


Matten kliar sig och

river bland sina gråa hår.....

Hon kan verkligen inte fatta hur Cantadouosten har hamnat i syrrans koja!!!Kanske tur att syrran inte hade hunnit öppna den , pepparrot är nog inte så där jätte hejsan bra för hennes mage!!

Vi har visst fått lite rabies

i familjen..... Det är syrran som är lite krasslig!!
RSS 2.0