Det stora Tårtbaket!!

I morse skuttade matten ur sängen med rosor på kinden och solsken i blick!! 

Hon drack sitt gröna morgon te och planerade för dagens stora happening!! Matten skulle baka , för er som känner matten så vet ni att det är ett mega projekt för henne. Slänga ihop de mest kulinariska middagar är inga som helst problem , men när det kommer till bakning så gäller det att hålla sig undan.

Men hon log fortfarande glatt när hon började paddla med diverse redskap i köket , och hon log när hon hällde ner chokladsmeten i en form , det skulle bli den mest underbara chokladtårta!

Under tiden som den underbara chokladtårtebotten gräddades i ugnen så förberedde hon lite snabbt för kvällens middag. Hon kikade då och då i ugnen , och vi såg at det började dyka upp en bekymmersrynka i pannan på henne..

Men den försvann när hon lyckades skaka en flaska chili så hela flaskan skake iväg över köksluckorna... Då blev hela mattens lilla nylle rynkigt .Då gick vi och satte oss på säkert avstånd.

Sen öppnade hon ugnen och tog ut den underbara chokladtårtan to be...... Det var nu rosorna bleknade på mattes kinder och solskenet i ögonen försvann!

Det kom ut något sorgligt platt och hårt!!  Hde man slagit den i huvudet på någon så hade de trillat ner döda på stället och hade någon bitit i den så hade de fått skaffa löständer.

Så den hamnade här i efter att matte hade sagt så många fula ord som jag inte ens visste fannsMen matten i familjen är en tapper kvinna.... Hon övervägde först att springa och köpa en tårta , hon fuskade bara lite och fixade färdiga bottnar. Sen paddlade hon ihop spännande geggor och lade tårtan...

Och voila!!
Kanske inte den vackraste skapelsen.... Men nu är rosorna och solskenet tillbaka igen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Som jag ALLTID säger.. SKRUVA PÅ LOCKEN på sakerna.... HA HA HA HA!!!

hade gett vad som helst för att få vara där och se det..och säga.. VAD VAR DET JAG SA.....Fast tårtan vart supernajsig jue...

2009-03-14 @ 16:47:31
Postat av: uljas o company

Mm MEN gjorde hon ingen tårta till er ?? Ckoklad bara...vad ska ni smaska på ?Chilli på skåpluckorna ? hihi

2009-03-14 @ 16:53:36
URL: http://lappisarna.dinstudio.se
Postat av: Kabbypojken

Säga vad man vill om eran matten, men någon vekling som ger upp är hon då rakt inte!

Vi fick till slut slicka tallrikarna (bättre än det vanliga "ingenting alls" i vår familj) efter våran mattes tårta som hussen hade gjort.

Ps Berätta inte för våra H&M om att man kan göra tårtbottnar, det brukar bli nog kaos och utbrott bara de ska sätta ihop en redan färdigköpt...

2009-03-14 @ 17:22:56
Postat av: Ingela

Lät säkrast att hålla sig undan där! :-D

2009-03-14 @ 18:13:20
URL: http://ingela1975.blogg.se/
Postat av: i-b

den är säkert jätte god,,och ,eller men maskin och viftande armar,konstigt att man blir lite paranoid och ser stjärnor,syackars dig,och du,hälsa din söta syster och pussa henne från mig är du snäll!

2009-03-14 @ 18:59:27
URL: http://www.123minsida.se/chinflickorna
Postat av: Anneli & Snobben

mums till mig i eftersott eller???

2009-03-14 @ 19:23:00
Postat av: Myrra

Ser ut som ett fantastiskt stycke bakverk det där! En strålande insats tycker vi! Och vi förmodar att anrättningen smakade lika bra som den såg ut?!

2009-03-15 @ 10:16:39
URL: http://hundenmyrra.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0