Gammelgäddan....

Eller under vattnet kan ingen höra dig skrika!!!

Matten och hennes jobbar kompis C går på "plask och lek" eller rättare sagt "Aqua Power" det innebär att de skuttar runt i en basssäng ihop med en flock gamla tanter. I det här fallet är det inga trevliga tanter , man skulle nog mest kunna kalla dem för kärringar , häxor eller skator!! inga söta rara tanter med Äppelkäcka kinder och frysen full av kanelbullar här inte!

Matte och C har nu lärt sig att i poolen råder det en viss hierarki , och nåde den som kommer in och rubbar balansen i den.

Nu ska man tänka på att de här "tanterna" faktiskt har hängt i poolen i säkert 30 år , enligt matten så ser det iaf ut som det när man ser deras skrynklor , människor bli ju som bekant väldigt skrynkliga om de ligger i blöt för länge!!

På denna vattengympa finns då bla "Bittra Berta" , hon verkar vara the leader of the pack.... Det började med att matten råkade glida ner i poolen 1 minut förtidigt. 20.29 istället för 20.30 och det är det dödsstraf på för det får man inte.

Sen efter det så råkade matten och C ta "Bittra Bertas" poolplats , det är lika illa att göra det som att ta "Haggan Hedvigs" sittplats på bussen

Men "Bittra Berta" återtog sin plats även att det innebar att hon inte kunde göra alla övningar korrekt , för när alla andra simmade ut på djupt vatten så vände hon snabbare är blixten och simmade tillbaka till sitt revir... Och där hängde hon sen som en elak gammelgädda

När passet sen var över så måste hon ha fått en en total hjärnkrash , då hon rev ner alla hantlar i vattnet. Matten och C fattade inget. I vanliga fall lägger man sina hantlar på poolkanten , sen när man plaskat klart  , kliver man upp tar sina hantlar och lägger tillbaka dem där man tog dem.

Men nu gick "Bittra Berta" bärsärkargång och rev ner ALLA hantlar i vattnet.... Matten och C funderar ännu på varför och hur hon fick upp alla själv!

Så passa er för gammelgäddan när ni ska gå och plaska


Kommentarer
Postat av: Pappa B

HÄRLIGT ULLISSTÅ PÅ DIG OCH SKIT I GAMMELGÄDDANHÄRLIGA TAKTER. SKIT PÅ KÄRRINGEN

2010-10-09 @ 21:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0