Jesus

har krupit fram ur sin plastpåse.....
Nu är snart julen här på rikgtigt. Mattens julkrubba står så fint på byrån och jag och syrran sitter och tittar på den med tindrande ögon. Väntar på att spiderman ska krypa ner från taket och lägga julklappar i vår julstrumpa.Julpössar på er allihop och må spiderman krypa ner i era skorstenar också!

Kommentarer
Postat av: Molly

Vilken tur att vi lyckades få hem min far välbehållen från ghettot.

Här kommer det inga spidermans genom skorstenarna (det ryker för mycket ur dem), och varför i hela fridens namn tvingar ni Skalman att sitta barnvakt?

Nåja. Så här i juletid ska vi ju alla vara snälla, och eftersom min far nu är i trygghet hemma hos familjen så kan jag väl kosta på mig att önska er en god jul.

2009-12-20 @ 10:02:39
Postat av: Kabby o Nemi

Fast vi tyckte krubban var lite fin med Barbapappa överst som påminner kärleksbudskapet!

Fast vi blir lite oroliga, vi har ju ingen skorsten på vårt hus - hur ska vi kunna få några julklappar i strumporna och om vi trots detta hänger upp strumpor, kommer inte spriderman att dö av lukten, i alla fall om vi tar mattens strumpor som ändå bara ligger och skräpar på golvet?

2009-12-20 @ 11:04:27
URL: http://kabbysblog.blogspot.com/
Postat av: Catti

Japp, kavlar man tunt blir det som hårt tunnbröd och kavlar man lite mindre så blir det mjukt. Mums! Är nästan som att man gjort det i bagarstuga.

2009-12-21 @ 07:10:32
Postat av: uljas o company

God jul på er med !!! så fin krubba då...vi har riktig tomte vi..ingen spiderman !

2009-12-21 @ 12:01:25
URL: http://lappisarna.dinstudio.se
Postat av: Gaija och Zena

Kabby och Nemi. Ni behöver inte vara oroliga. Jultomten har gjort upp med smygtomten (han som smygtittar på alla barn och hundar och katter så dom är snalla) att han tar alla hem utan skorsten. han är så bra på att klättra och smyga och ha sig så han kommer ändå in till alla och kan ge behövande massor med julklappar. =O)Undrar om det är Spiderman som är smygtomten?Att det är en smygtomte kännetecknas av att man kan se ngn bakom fönstret och vänder man fort på huvudet så kanske man hinner se honom! Men man måste vara snabb!Vi har sett tomtens renar i skogen idag! =O)

2009-12-21 @ 17:37:04
Postat av: Kabby o Nemi

Tack Gaija och Zena, ni har räddat vår jul! Klart som skinkspad att Spiderman är smygtomten och han kan ju busenkelt klättra uppför alla husväggar i hela världen!!!

Nu kan vi sova lugnt och drömma om lingonkolan som vi inte får smaka för vår snåla matte (bara för att vi skrev lite om hennes strumpor förut).

2009-12-22 @ 00:43:06
Postat av: malte o snokas

bästa julkrubban vi sett! kart att lilla my ska va me!

2009-12-22 @ 11:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0