Vi fara til Sahara.....

Skulle man kunna ha trott efter helgens bravader. Det som började så bra slutade som vanligt i nått kaosliknande tillstånd. Det är iofs rätt vanligt när vi är ute på äventyr.

Matten börjar bli mer och mer övertygad om att den här familjen ska ha häst och vagn.....

Men jag ska börja från början... På Lördagen var vi ute på äventyr , det som var en miss i planeringen var att matten inte fått med sig fika ut i det fina vädret. Så igår gjordes det ett nytt försök med kaffe , bullar och macka och så snask till oss.

Hade en jätte mysig fm ute vid Kallax. Valparna försökte dränka varann , och när inte de försökte så försökte jag..
Tillslut så var det iaf dax att börja dra sig hemåt , det var då det stora äventyret började.

För er som inte vet så är det väääääääldigt mycket sand i Luleå.... Där ska man inte köra med bil , det har nog hussen lärt sig nu. I går visste han inte det.

När vi skulle rulla iväg så kom vi ingenstans , matten satt lungt i framsätet och frågade om hon skulle putta på (Hon har gjort det förrut) Men icke , husse kunde själv. När husse hade kunnat själv ett bra tag så satt vi fast. Man såg nästan inte hjulet under all sand. Matten var på väg att dra fram kameran , men något i husses blick fick henne att låta bli. Hon klev snällt ut och försökte putta...

Som tur är så kryllar det av folk i skogen den här årstiden , så matten traskade iväg en bit och hittade ett fikasällskap som satt och njöt i solen. De hängde med bort och kollade på bilen och kom med smarta förslag till hussen som nu började bli röd i ansiktet. Dom tyckte han skulle backa bilen.. Det var det vi trodde han försökt med hela tiden!!?? Hussen började nu bli ännu mer rödare i trynet!!  Sen tyckte de att han skulle lägga saker under hjulet. Men det hade nog inte fått plats , för där under låg redan halva skogen i form av granris och nån övergiven planka!

Sen kom någon och ropade på "hjälpen" att deras hund var på rymmen... Svish så var de borta. Som tur var så hade det dykt upp ytterligare en hjälpare. Han och husse tänkte tydligen på samma sät för efter en stund var bilen loss och vi kunde åka hem. Vad har vi lärt oss av det här då???? Antagligen inte mycket alls!!

Hussen sa att det var ju egentligen dumt att fortsätta försöka komma loss , man skulle ju ha klivit ur direkt och stoppat skog under hjulet.... Nu undrar vi alla varför han inte gjorde det!!

Väl hemma så blev det middag , bengnagning och soffhäng....

Man blir lite trött av våra äventyr!!


 


Kommentarer
Postat av: Marina

Ja du karlar!!!

2010-09-27 @ 09:32:14
Postat av: i-b

alltid nån filt i bilen i fall,man fastnar,som en anna som alltid är med om nått,billigt och bra inhandlas på rusta,och sax är oxå ett bra verktyg,till klippa i filten eller annat

2010-09-27 @ 09:51:34
Postat av: Emma

sis: mhhhh skorna är lovley. Jag vill ha, men just nu säger kassan nej... :/

Smilla: kul helg, hussen verkar inte vara den bästa bilföraren i landet, han borde komma och gå på kurs hos din moster (man trodde ju att norrlänningar kunde det där med att ta sig loss...????)

2010-09-27 @ 18:46:24
URL: http://mirphusinha.blogg.se/
Postat av: Kabby och Nemi

Vi vill inte beskriva hur matten ser ut när hon ligger på golvet och vrider sig av skratt, medan hon frustar något som kanske låter som "Lelle"...

2010-09-27 @ 23:28:58
Postat av: Emma

smillis, its time to update your aunt about whats happening in your life!!!!

2010-10-02 @ 14:03:34
URL: http://mirphusinha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0