Bittra mattor ,pimpelfiske, tunnbad

fjällröding , renkött och sol...  Det var lite av helgens äventyr.

Vi åkte till Arjeplog för att hälsa på Mikkofamiljen.. Mikko vågade inte vara hemma utan hade rymt till Piteå med ett lammkött!!!

I Arjeplog hade de en massa snö , det var bra när man skulle bajja!! Mattar och hussat låg och plaskade i ett stort badkar som stod utomhus!! Knäppskallar!!!

En av dagarna var det fiskepimpling på schemat , matten trodde inte att det var på riktigt först... Men nog 17 hade de massor av is i Arjeplog.

Det var nu under pimplingsäventyret som Mikkomatten drabbades av bitterhet... När Mikkohussen drog upp en aborre och inte hon. Jag tror faktiskt hon försökte krypa ner genom det lilla ishålet bara för att fånga en fisk. Och någon lydnad på firrarna hade de inte heller... Kom inte hur mycket hon än ropade på dem.När vi kom hem så var hon så bitter så hon började fiska upp ALLA fiskar de hade i akvariet.... Det är väl inget svårt??!!!! Bara vispa runt med hoven lixom!

Men vi har haft en toppen mysig helg.... Men nu får vi visst inte åka på några äventyr på länge , har nått med min mage att göra!!! Och jag och syrran fick med oss matlåda hem.... Röding det är grejjer för en en hundmage...Jag och syrran softar på ett renfäll......

Kommentarer
Postat av: malte o snoken

å vilka fina mysfior ni är!

puss

2010-05-18 @ 21:11:20
Postat av: Panos o company

Vilken härlig renfjäll!!!

2010-05-19 @ 07:23:09
URL: http://lappisarna.dinstudio.se
Postat av: Emma

så din lexie ær! syns att hon fått sig en omgång av frisøren!! :)

2010-05-21 @ 11:50:18
URL: http://mirphusinha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0