Nu är glada julen slut slut slut.........

Och någon gran har vi inte som ska kastas ut!!!

Dagen innan jul så började det packas och fixas... Sen åkte vi in i bilen allihop. Jahapp , ut på äventyr igen!!

Jag som hade tänkt tillbringa julhelgen lite snyggt draperad i matte och husses säng. Men icke , det ska ut och flängas. Vi kom till en liten stuga där husse tänkte starta en mindre brand... Brandlarmet funkade iaf och husses utsågs till helgens eldvakt!!

När det väl blev julafton så var kottarna så uppe i varv över att de skulle få träffa tomten och få paket.... matten och hussen roade sig med att flytta runt på fula pappersfigurer på en pappkartong.. Matten kvittrade nått om att det var det roligaste spel hon visste när hon var liten.. Hon kan då fan inte haft några stora krav!!


Kottarna försökte hjälpa till och flytta på figurerna men då blev det ett jäkla liv!!


Vem som vann??? Matten naturligtvis!!!Kallt ute var det också.... Så kallat så att man fick ont i fötterna!!Så det var en himla tur att den där öppna spisen fanns.... Tyvärr så eldades det så himla mycket så tomten brann antagligen upp för vi såg inte röken av honom...

Istället så dök det upp en billig kopia.... Och nu snackar vi billig!!
Teeny blev lite orolig för hon har faktiskt inte varit den snällaste valpen so far.....Men alla fick paket... Och dom var goda!!!Sen när alla paket var öppna så svimmade de yngsta julfirarna.... De hade säkert stulit av glöggen!!

Nu är bara frågan om vad som händer till nyår?!

Kommentarer
Postat av: Nemi

Teeny - flickor som vi sitter inte och väntar oroligt på tomten och hans sunkiga klappar, de fixar dem själva! Och oftast så mycket bättre också! Fråga t ex tant Yaga om fodersäcken.

När du komemr hit ska jag lära dig allt jag kan som kan vara bra att veta, ex hur man kryper ur kopplet när man löper, eller hur man snor brorsans mat, eller hur man på bästa sätt tigger köttbullar, eller min absoluta favorit - hur man gör en macka till sin alldeles egen (man bara lutar sig lite diskret framåt, en cm i taget, och lägger sin sötaste tungspets bara lite och försiktigt på leverpastejen och väntar så alldeles, alldeles stilla tills mackhållaren ser det i ögonvrån...).

2010-12-27 @ 23:29:09
Postat av: Panos o company

Snälla inte åk till Nemi !!! Men ni hade en tomte ändå....inte så snygg kanske.... men vi hade inte ens en billig kopia !!!Kram på er

2010-12-29 @ 08:21:51
URL: http://lappisarna.dinstudio.se
Postat av: Wille

Hej Smilla !Tänker faktiskt passa på att önska dig ett GOTT NYTT ÅR nu, för det tycker jag du behöver. Du har haft ett tufft år bakom dig, men jag hoppas att det kommande blir bättre och att dina busungar inte river hela huset när de växer upp !

GOTT NYTT ÅR på er allihopa !

2010-12-30 @ 11:42:22
URL: http://willebus.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0