Cowgirl

country och kossor det är min melodi!! En gång när vi var på semester så hälsade vi på hos Pyton och Fiasko , dom har en hiskeligt massa kossor!!

Jag bestämde mig iaf för att jag skulle visa deras husse vart kossorna skulle stå!! Jag menar , det är ju ingen större skillnad på en ren och ko.... Båda har ju horn och ibland har de inte horn!! Plättlätt!!


Här berättar jag för bondehussen hur han ska få kossan ut ur just den hagen (den kossan har inga horn)till nästa hage.... Jag tyckte han klarade det riktigt bra!! Så här passar jag på att berömma och belöna honom lite också! Learning by doing är mitt motto!!Jiiihaaaaaa... The cowgirl has done it again!!!

Förresten så bor kossorna här  http://www.freewebs.com/solhemsgard/


Kommentarer
Postat av: uljas o company

åh du e så allsidig Smilla

2009-03-18 @ 07:51:33
URL: http://lappisarna.dinstudio.se
Postat av: Diinies

Jisses, vad imponerad jag blir!!! Jag har aldrig sett en med horn. Varken ren eller kossa. Jag har försökt valla hästar, men fy 17 vad de springer fort (efter mig). Vildsvinen har horn fram (betar) och de tänker jag INTE valla....

2009-03-19 @ 01:15:26
URL: http://www.diinies.doggyblogg.se
Postat av: Myrra

Jädrar vilken talang du har, Smilla! Kossor och jag brukar inte funka ihop. Dom är urläskiga när dom kommer stolpandes med sina glosögon stirrande rakt på en stackars darrande hund som jag. Huvva! Ryser när jag tänker på det! Min kompis Tindra är kovallare till yrket men har tyvärr blvit arbetslös sedan hennes matte och husse lade ner mjölkeriet för några år sen.

2009-03-19 @ 10:54:30
URL: http://hundenmyrra.blogspot.com/
Postat av: i-b

vart har herrn hatten? cowboys.bär hatt,,,,

2009-03-22 @ 10:46:41
URL: http://www.123minsida.se/chinflickorna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0