Country roads, take me home

Matten har blivit galen..... Jag tror att hon har drabbats av någon slags semesterfrossa. Syrran och jag övervägde igår att ta vårt pick och pack och lämna det sjunkande skeppet!!

Matten drack smultronsaft och sprang om kring och letade efter  Rolf , Lisan , Tuttan och Kenta!! Det är paddorna som bor i muren vid huset. Roffe var enligt matten inte klar med sitt "Badarn" märke , han fixade visst inte att ha huvudet under vattnet. Och Tuttan hans sambo höll på med simmborgarmärke och hon var visst lyckligt ovetandes om att Roffen hade ett förhållande med Lisa... Och detta trots att de hade fullt med små yngel hemma.
Hur Kenta kom in i bilden vet vi inte riktigt , men han hade visst någon liten fling med Roffe han med!!

Matten plockade upp paddorna och stoppade i dammen , paddorna smet..... Det var då det visade sig att Lappen var en strålande "Paddhund".. Han hittade all deras gömställen.....
 Ropet "Sök efter Roffe" ekade genom Kohagen
Sen snubblade matten , då skulle vi alla gå och sova!!

Roffe och Tuttans yngel!!Sen har vi hunnit med att hälsa på Jagge , Devil  , Eja och deras matte Ingela.... Fast vi fick bara träffa schäfermatten , men det räckte nog bra med det. Lexie sprang runt och kissade för att ställa till kaos i huvudet på Devil!!

På kvällen så åkte vi och hälsade på min lilla Prinsessa Diinies , hon var lika underbart söt som jag mindes henne.... Vi lekte lite mamma , pappa, barn igen.

Sen tog prinsessan med mig ut på promenad för att visa sitt prinsessrike , och där träffade vi på en snygging, Yo Yo.. Han lärde mig hur man studsade genom en rågåker och sen visade han vilka fina leriga diken de hade. Vi letade tydligen också efter grisar , men inte den minsta lilla knorr såg vi. Men det var så kul att få träffa min lilla söta sessa igen , i loooove her!!

På tal om matten så råkade hon ut för ett spöke inatt..... Efter att hon tappat skon , druckit upp smultronsaften så somnade hon ju.... Sen vaknade vi allihop av att det knackade iväggen utanför... Matten kikade ut lite försiktigt med såg inget , syrran gick och lade sig i korgen. Plötsligt blev matten skitförbannad och stolpade ut och iväg upp till hust där Lappantanten och husses var...

Sen skällde hon ut dem för att de försökt skrämma henne.... Vände rakt om och stampade ilsket ner till stugan igen....Sen traskade hussen in för att lägga sig , han tyckte nog det var dax för klockan var 4.30 på morgonen.

Precis när matten sklulle somna om började det knacka igen.... Nu kan jag lova att kärringen blev likblek. Hon väckte hussen , så han fick öppna föstret och kika ut.. Inte en kotte kunde ha gått där utanför eftersom det var helt igen växt , hussen såg faktiskt lite blek ut nu också.... Det var då de fick se den stora svarta fågeln som flög iväg från taket..

Lättskrämda jäkla veklingar!!!

Annars så har vi det bara bra.... Ligger i hängmattan , matten hänger i poolen eller i bastun på kvällarna.... Syrran badar i guldfiskdammen , men fiskarna verkar fortfarande må helt ok!!

Vi tofflar mest runt , drar nått varv i slalomet då och då..... Minst 10 min varje dag säger matte.....  Ja ja , jag låter hennes hållas!!

Imorgon drar vi ner till morr morr....

Gäststugan rakt fram.. Där bor vi!!På promenad i Kohagen , Lapptanten visar vägen.... Färdkost. Öl , cigg och fläskvålar..

By the way så är hussen en jäkle på att köra bil med GPS... han kalls mest för Vilse numera
 
Mer om det här  http://lappan.blogg.se/   och äter gör det också , det står det om här..  http://kastrullis.blogg.se/

Tjing Tjing

Sommarflickan

Kommentarer
Postat av: malte o snokis me matte

verkar som ni har det ganska mysigt! våra vägar är oxkså fulla av grodisar nu, vi kan nog ta upp ert grodbingo!

2009-07-18 @ 13:36:15
Postat av: A-M

Malte och Snokis med matte:

Nej, nej, nej, inte grodbingo!!! De måste få leva de små sötnosarna.

Snigelbingo däremot. Mördarsniglar.

2009-07-18 @ 15:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0