Vi Chillar

lite nuförtiden..... Matten kommer hem från jobbet med fradga i mungiporna och vilt rullande ögon!! Vi börjar tro att hon fått rabies eller kanske galna kosjukan! Man vet inte så noga!

Husse säger att matte har lite mycket på jobbet just nu! Jag och syrran är snälla som små lammungar , vi vill ju inte driva tanten till större galenskap......  Så nu tänker vi lägga vår energi på hussen istället. Syrran funderar på att lägga en spya på hans kudde.

Kvällarna tillbringas mest i soffan med skumsvampar i hela munnen , så det är nog faktiskt helt ok att matten är lite väck i kolan förtillfället.

Nu ska jag gå och tugga på husses dosa till det mobila bredbandet!


Kommentarer
Postat av: Elton

Det är rätt man måste tänka lite på dom två-bentas mentala hälsa, det har man igen sedan.

Om du och syrran trackar husse ett tag ska du se att matte snart är "tillbaks". Så fungerar det här i alla fall - så fort jag engagerar mig i något annat än matte, som att försöka gå över till gannen själv, så dröjer det inte länge förrän hon kommer och är jätteengagerad?!?!

2009-01-28 @ 13:07:30
URL: http://www.tripora.se
Postat av: Cathrine

Nä vem vill permanent bli lappboende. Men ni har det härligt med snö och kyla. Matte snackade om att söka jobb i Italien idag - 1 timme till fjällen och 1 timme till rivieran! Undrar hur hundspråket fungerar där. Men det är säkert mest snack... men man kan inte vara säker....

2009-01-28 @ 19:33:34
URL: http://bayliezochniilaz.blogspot.com/
Postat av: malte o snoki

hihi, hej sötingar!! här var det busbråkigt må vi säga, äta skumsvampar o gnaga på husses mobilband o en syster som inte är den skarpaste kniven i lådan....

vi fnissar åt den härliga jargongen i bloggen! hit kommer vi kika in ofta!

slafseligos från två taxpojkar me muschar

2009-01-29 @ 10:23:32
URL: http://www.malteochsnoken.bloggagratis.se
Postat av: i-b

flyyyy,hon kanske har rabies,,,,

2009-01-29 @ 12:14:12
URL: http://www.123minsida.se/chinflickorna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0